romance in Palermo

romance in Palermo

Op een zonnige dag in de prachtige stad Palermo, Sicilië

Tijdens mijn vakantie naar Sicilië begonnen we in de prachtige stad Palermo. We hadden onze reis nog niet helemaal uitgestippeld en het hotel pas geboekt bij aankomst op het eiland, dus ik wist niet wat ik kon verwachten. Eenmaal aangekomen bleek het zo’n mooie stad, ik heb genoten.


Palermo Palermo Palermo


Het was een soort city trip, de eerste dagen van onze vakantie. Na een lange rit kwamen we aan in het centrum waarbij ik genoot van elk straatje. Steegjes met leuke balkonnetjes, overal mooie hangplanten, gekleurde huizen. Zelfs de was aan de lijn zag er leuk uit! We hebben veel gelopen en het was erg warm. Ik wist niet goed wat ik aan moest, want het moet lekker zitten en  luchtig. We zouden die dag ook een kathedraal bezoeken en de catacombe, dus schouders en bovenbenen bedekt. Natuurlijk had ik daar niks voor bij me, maar dit jurkje was prima volgens de hotel dame.

“I don’t sweat, I sparkle”

Op zich heb ik geen problemen met synthetisch stoffen, maar wanneer het boven de 30°C graden wordt draag ik liever katoen of viscose. Toen ik dit jurkje zag was ik op slag verliefd op het model, door de uitlopende mouwen en de stoffen knoopjes. Maar ook de stof, want dit is een viscose stof, met een lichte kreuk erin. Perfect dus voor op vakantie en zeker wanneer het warm is, dan draagt het toch nog enigszins luchtig. Neem jij ook altijd iets mee met lange mouwen op vakantie?


Palermo Palermo Palermo


Het jurkje draag ik in maat 20, wat valt als een maat 48. Eerlijk gezegd heb ik spijt dat ik niet een maatje kleiner heb gekocht, want het loopt ook een beetje uit. Viscose draagt heerlijk, maar het heeft eigenschap om te krimpen in de was. Altijd, dan strijk je het en dan is het weer in vorm. Het is de eigenschap van de stof, en dus heb ik dit jurkje gewassen en niet gestreken, nu zit het perfect. De sandaaltjes heb ik al jaren en ben je dan ook al tig keer tegengekomen hier. Ze zitten lekker, kan er de hele dag op lopen en staan gekleed.

jurk & sandalen Primark
zonnebril Aliexpress
oorbellen H&M
ring C&A
ketting New Yorker

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Sheila 5 September 2017 11:07

    Dat jurkje staat je fantastisch! Ik houd wel van viscose. Het is heel goed te matchen met zwarte stoere laarzen. Dan wordt zo’n jurkje weer meer mijn ding :)

  • Sammie 3 September 2017 11:32

    Staat je weer prachtig, mooi jurkje, de kleuren vind ik erg aanspreken en matcht ook erg goed met de achtergrond van je foto’s :)

Leave a Reply