zwart & wit

zwart & wit

Nooit out of style in zwart & wit monochroom

De laatste tijd draag ik veel zwart. Ik vind het gewoon de perfect kleur, mee eens? Dus ik besloot je gewoon te laten zien wat ik draag, zwart. Alleen deze keer combineer ik het met een witte blouse zonder er uit te zien als een ober.


zwart & wit zwart & wit


Misschien herken je deze blouse wel, want deze is van Edith. Toen ik deze blouse vond ik ‘m leuk, maar ging er automatisch van uit dat het me niet goed zo zitten. Slecht he? Positief blijven! Toen ze deze blouse meenam dacht ik die pas ik even! Wat een wonder, hij zat goed. Vaak pas ik een recht model niet, want ik ben ver van recht haha! Ik combineerde deze blouse bij mijn all black outfit, want dat breekt zo lekker -insert twents accent. Deze look is zo anders, en zo simpel. Love it!


zwart & wit zwart & wit zwart & wit


Deze zwarte skinny jeans is echt de basic van mijn kledingkast de laatste tijd. De jeans zit perfect & lekker. Het is een maat 48 en zeer betaalbaar, de link vind je onderaan de pagina. De blouse is een UK22 wat normaal te groot is voor me, maar deze zit prima. Ook door de frill langs de bovenkant mag het wel iets wijder zitten. Dit ga je overigens overal zien dit najaar! Hier zie je de look zonder het gilet, welke look vind je leuker?


zwart & wit zwart & wit


Op instagram (volg je me daar al?) poste ik eerder een foto met deze lipstick en ik kreeg veel reacties waar deze vandaan kwam! Ik kocht deze vorige week, deze is van Essence en heet kleur 01 crazy autumn love. Ik draag niet vaak donkere lipstick omdat mijn tanden ongelijke kleuren hadden. Na drie lange afspraken is mijn tand weer wit en kan ik breed lachen en felle kleurtjes lipstick dragen. Yeah!

blouse Asos Curve shop hier
gilet New Look Curve
jeans C&A shop hier
laarsjes & tas Invito (vorig jaar)

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

  • Debbie 28 October 2016 12:53

    Ik draag ook weer heel veel zwart. Gaat automatisch richting het najaar haha. Ik vind deze look met zwart gilet leuker, anders is het zo’n groot wit vlak. Ben vandaag ook gekleed in een zwart-wit look. De stippenjurk van MS, met een nepleren bikerjasje van MS, een zwarte pantylegging en zwarte laarzen.

  • Hanneke 28 October 2016 09:44

    Wow! Staat idd stoer enntóch sportief en netjes… Leuk hoor!..:) X

  • thebeautyblognl 28 October 2016 07:20

    Leuke tas! I love black and white outfits!

Leave a Reply