Transparent en mysterieus in zwart voile

Deze zwarte voile blouse is niet zomaar een blouse. Deze lange lengte is zo gaaf! Transparant, gewaagd en doorzichtig. De oversized trend is niet altijd leuk, maar deze lange blouse vind ik geweldig. De transparante stof geeft een sexy effect, je kunt er doorheen kijken maar niet alles zien.


Zwart voileZwart voile


Zo blij was ik, toen het pakketje van Yours Clothing binnen kwam. Tegelijkertijd ook een beetje bang dat het me niet zou passen, want online bestellen uit Engeland is toch altijd lastig. Gelukkig zit deze blouse perfect. De bovenkant sluit mooi aan, de kraag en de armsgaten met name want die willen nog wel eens heel wijd vallen. Op mijn heupen zit de blouse ook prima, dankzij de plooi op de achterkant. Wat fijn! Het komt niet vaak voor dat het zo goed past, gezien de verschil bij mij in maten boven en beneden. Ik heb meerdere lange blouses gepast van verschillende merken, maar deze past als eerste echt goed.


Zwart voile


Deze keer ging ik voor een classy look. Ik draag onder de blouse een lang singlet en legging, in zwart. De blouse schijnt door, dus ik wil eronder iets simpels en strak zodat mijn eigen silhouet wel zichtbaar blijft. Doordat ik de blouse dicht draag tot bovenaan de kraag, met een korte ketting onder de kraag krijgt het een geklede look. Een gave look, maar te wild voor mij, is de blouse te dragen met een mooie zwarte bh en jeans. Hou je meer van een stoere outfit, draag dan de blouse met een denim of leren gilet en een zwarte jeans. Ik draag de blouse ook vaak onder een trui of met een vest.

lange blouse c/o Yours Clothing
legging & hemd H&M
laarsjes Sacha

4 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: