Kom maar op met Oud & Nieuw! Casual in zwart en zilver. Helemaal klaar voor het feestje!

Het leuke aan mode is dat er altijd wel iets te vinden is wat bij je past. Of je nu zoekt naar een glamour outfit of meer een type bent voor iets casual, je vind altijd wel iets. Ik zocht al een tijdje naar zulke stoere laarzen en toen Yours Clothing me vroeg een paar items te reviewen, koos ik uiteraard voor deze! De outfit is heel leuk voor een feestje, maar nog prima te dragen de rest van het jaar. Deze outfit in zwart en zilver is perfect voor een avondje dansen. Dansend het nieuwe jaar in!


zwart en zilverzwart en zilverzwart en zilver


Deze zwarte jurk is gemaakt van een lichte tricot en heeft zilveren pailletjes erop. De jurk draagt heerlijk, is niet gevoerd en valt ruim. Ook de mouwen vallen ruim, maar goed aangesloten. Vaak heb ik problemen met zulke jurkjes, dat ze niet passen op mijn bovenarmen. Deze wel! Ik ben er blij mee. De jurk draag ik in maat 20, dat is een Engelse maat 48. De laarzen gaan tot over de knie en draag ik met een soort net-panty. Het is eigenlijk een dichte net-panty, waardoor deze comfortabeler zit dan een gewone net-panty. De laarzen zijn aan de ruime kant, maar zakken niet af. Ze zijn zeer geschikt voor dames met volle voeten, want ik heb er een zooltje in gelegd omdat deze anders te wijd zaten aan mijn voet. Eens een keer wat anders, dan te krap! De plateau zolen zijn fijn, geven wat extra lengte zonder dat ik op hoge (pijnlijke) hakken de hele avond loop.


zwart en zilverzwart en zilverzwart en zilverzwart en zilver


Dit is zo’n jurkje wat je nu koopt –in de uitverkoop overigens– voor de feestdagen, maar die je nog prima vaker aan kunt. Draag dit met een legging en stoere laarzen en leren biker jackje voor een stoere look. Of juist met een prachtige panty en hoge hakken voor een cocktail feestje. Of gewoon zo! Dus wat draag ik en waar shop je deze? Klik op de linkjes hieronder in groen:

jurk c/o Yours Clothing
panty Ulla Popken
laarzen c/o Yours Clothing
haarband Action

Yours Clothing

Leave a Reply

Your email address will not be published.