Hoe erg ben jij bezig met wat wel en niet hoort, op het gebied van mode? Wit is not done in de winter, maar ik vind het zo mooi. En dus doe ik het gewoon, op mijn manier in winters wit

Eerder schreef ik al over de modetrend ton-sur-ton, een outfit in dezelfde kleur of tinten. Ik vind het fijn om zo’n outfit te dragen, maar dan wel te spelen met de materialen. In dit geval nepleer, kant, stof met structuur, mesh en breisels. Het is nog herfst maar ik heb het al over winters wit, want zo noem ik deze kleur. Nou ja kleur, kleuren. Nooit gedragen in de koude maanden, want wit hoort niet in de winter, aldus de oubollige fashion police. Maar fuck the fashion rules ik draag het gewoon. Oh en spoiler alert, dit flatteert niet, het slankt ook niet af. Is dat erg? Nee.

Toch zitten die fashion police ideeën er nog steeds wel een beetje ingebakken bij mij hoor! Inmiddels draag ik wel gewoon zwart met donkerblauw, vind ik zelfs heel mooi bij elkaar. Ook draag ik gewoon strepen in alle richtingen, want dik ben ik toch wel. Dikke breisels is ook zoiets, en ja hoor, draag ik. Heerlijk zelfs. Hele lichte kleuren en zelfs wit in de winter, dat deed ik zelden. Inmiddels ben ik daar wel van terug gekomen en draag ik echt heel vaak. Zwart is nog steeds één van mijn happy colors hoor, het hele jaar door, maar wit kan daar nu ook bij. In dit geval winters wit, althans zo noem ik het, een verzameling van wit en creme tinten.

wat draag ik?

De broek is waar het allemaal mee begon, het is een faux leather broek, oftewel van nepleer. Ik kocht de broek omdat ik het geweldig vond, maar ik was realistisch, want normaal pas ik nooit broeken van Primark. Deze was een high waist; iets wat ik zelden draag, maar gezien mijn keizersnede litteken dacht ik, doe eens gek en probeer het gewoon. Eenmaal thuis paste ik het meteen en ja hoor, past prima! Op een kleiner maatje zal het waarschijnlijk een baggy broekje zijn, maar dat is niet helemaal mijn ding. Deze 48 zit ontzettend fijn. De broek is wel ontzettend warm, want dat nepleer ademt niet. De blouse die ik erop draag is gevoerd en valt wat kleiner, dit is een maat 48. Ik bestelde deze bij Wehkamp en is van Promiss. Erover heen draag ik dit chunky crèmekleurige vest, wat heerlijk zacht is en lekker ruim valt. Het is van bonprix en ik draag hier maat 48/50, lekker oversized.

vest c/o bonprix
top promiss via wehkamp
broek primark
sneakers adidas

je zag deze outfit eerder al voorbij komen op instagram, volg je me daar al?

Leave a Reply

Your email address will not be published.