Wat is Haarlem toch mooi, maar foto’s maken met windkracht 8 is een lastige!

De zon scheen en we besloten even naar Haarlem te gaan, een paar boodschapjes en even wat drinken. Het is zo’n prachtige stad, ik vind het altijd weer fijn om er even rond te hobbelen. Helemaal blij met mijn nieuwe jurkje gingen we dan op pad. Al snel bleek mijn outfit keuze niet heel handig te zijn, het waaide namelijk enorm! Het jurkje is vrij kort dus droeg ik het met een dikke panty, maar de wind maakte het me lastig. Ik maakte foto’s, op verschillende plekken om de wind te omzeilen, dat lukt niet altijd.


windkracht 8windkracht 8windkracht 8


Toch besloot ik deze outfit post gewoon te plaatsen, want weet je, ik ben ook maar een mens! En ja, ik maak ook wel eens de verkeerde outfit keuzes. Al vind ik deze look heel leuk, echt praktisch met windkracht 8 is het niet! Dus met handen op mijn heupen om te voorkomen dat ik (lees: mijn jurkje) weg zou waaien liepen we door de stad. Een goed excuus om de winkels in te duiken uiteraard! Toch nog even snel foto’s maken, besloot ik. Van de ene muur naar de andere en tot slot in een steeg, zonder wind. He he, eindelijk!


windkracht 8 windkracht 8windkracht 8

windkracht 8


Het jurkje shopte ik in de reguliere collectie van H&M, ik draag maat 46 wat zelfs nog ruim zit. Ik vond het zo leuk, vanwege de print en de wijde mouwen. Het is van viscose en draagt dus heerlijk, alleen heeft dat ook de eigenschap om te krimpen. Koud gewassen en toch is mijn jurkje nu echt een tuniek en kan een panty echt niet meer, zo jammer. Strijken zou de volledige lengte terug moeten brengen, maar helaas is ook dat niet gelukt. Dus nu draag ik het met een nepleren legging of tregging. De gouden laarzen ken je natuurlijk al en het (nep)leren jack is ook van H&M, de plus collectie.

bikerjack H&M+
jurk & laarsjes H&M
panty c/o Zizzi
tas c/o Paul’s Boutique

20 Responses

 1. Sammie

  Oh die wind, echt de Nederlandse lente 😉 hele leuke outfit, vind het printje erg leuk.

  Reply
 2. yvonne

  De neusring is niet helemaal mijn ding, de outfit verder vind ik helemaal leuk. De gouden laarsjes maken het echt af en ik vind de foto’s ondanks de wind erg leuk geworden.

  Reply
 3. Lisette

  Wat een mooie en leuke outfit! Het staat je goed. Een bloemenprintje vind ik ok vaak erg leuk. Klinkt wat oubollig, maar met een stoer jasje staat het inderaad erg leuk.

  Reply
 4. Hanneke

  Super toffe outfit en Haarlem als back grond GEWÉLDIG ‼️

  Reply
 5. marleen

  Dat jurkje zag ik laatst hangen en toen twijfelde ik. Niet gedaan. Maar nu ik ‘m zo zie vind ik m helemaal fantastisch!

  Reply
 6. Esther

  Super toffe outfit, love the boots! En dat alles in MIJN stad, zelfs in MIJN buurtje!! fijne post!

  Reply
  • Josine Wille

   Hi Judith, dank je! Het jurkje alleen is ook leuk maar bij mij snel zo liefelijk, tuttig zeg maar, dus vandaar een stoer contrast. Liefs Josine

   Reply
 7. Marije

  Tof jurkje! En super dat je de foto’s plaatst ondanks dat ze niet picture perfect zijn

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.