Veerkampje

Vandaag voel ik me een Veerkampje! Normaliter draag ik nooit dierenprints, maar van dit vest ging mijn fashion hart een tikje sneller kloppen.

In de outfit van vandaag laat ik je een andere set zien die ik draag tijdens de boetiek modeshow van 44 & More. Afgelopen zaterdag was de show in Aalsmeer, maar aanstaande zaterdag is de show in Sassenheim om 11:30 uur en om 15:00 uur. Iedereen is welkom! Ontzettend gezellig, onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe collecties bekijken. Hier zie je verschillende dames in verschillende maten verschijnen.

een Veerkampje

een Veerkampje

een Veerkampje

Normally I really don’t like animal prints but when I tried on this cardigan my fashion heart started pounding! I love the print, the colors and the fit. The light weight knit is very flattering and the black faux leather cuff inserts make it edgy. The buttoned up white blouse is a real essential for your wardrobe. I wear it here on a basic skinny jeans and tall boots.

een Veerkampje

een Veerkampje

Animalcardigan4

een Veerkampje

een Veerkampje

vest Verpass| blouse Via Appia Due | jeans LauRie
handtas Romano | laarzen Tango (oud)

deze outfit werd geshowd tijdens de boutique modeshow van 44&More, in Aalsmeer en Sassenheim

[showad block=25]

2 Responses

 1. Anita

  Hi Josine,
  Staat je erg leuk!!
  Ik wilde je iets vragen. Al ruim een half jaar is het filiaal van MS Mode uit het centrum van Rotterdam weg en ik mis die zaak ontzettend en ik weet van de Wondervolle groep op fb ook dat veel andere dames dat ook vinden. Nu kun je alleen nog terecht in het filiaal in winkelcentrum Zuidplein. Het is toch van de gekke dat er geen MS in het stadscentrum zit!!!
  Jij werkt voor het bedrijf en ik wilde je vragen of je dat eens aan kan kaarten. Het zou super zijn als MS Mode weer terugkeerde!!!!!!
  Alvast dank en ga zo door met je leuke blog!!!
  XAnita

  Reply
  • admin

   Hi Anita, bedankt voor je berichtje. Ik werk niet voor MS mode, maar ik blog voor ze. Ik heb dus geen inspraak in de marketing van MS Mode of waar ze hun winkels openen en sluiten. Gelukkig kun je ook alles online bestellen, of in de winkel in de zuil. Lfs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: