vandaag is rood

Vandaag is rood de accentkleur bij deze zwarte outfit voor wat extra pit. Ben je er klaar voor?

Rood is een krachtige kleur en ik merkte dat ik eigenlijk zelden rood draag. Natuurlijk wel op mijn lippen of nagels, maar nooit als outfit. Waarom eigelijk, geen idee? Het is een power kleur, ze zeggen dat wanneer je rood draagt je dingen gedaan krijgt. Ik draag graag zwart maar dat kan soms zo saai worden, dus bij deze zwarte outfit draag ik een felrode tuniek. Een goede combinatie, vind je niet?

vandaag is rood

vandaag is rood

vandaag is rood

Deze foto’s zijn gemaakt in de straten van New Delhi, India. Ik was daar op zakenreis om de fabrieken te bezoeken. Het is zo mooi om de productie gaande te zien van onze producten. Je kunt je voorstellen, het was erg warm daar maar ik vond het belangrijk om de items te laten zien die ook in India geproduceerd waren, net als mijn vorige outfit. Dit vest vond ik prachtig, meteen toen ik het zag. Je kunt het misschien niet goed zien maar het is gemaakt van twee lagen. De onderste laag is een jacquard is zwart-wit en daaroverheen zit een transparante zwarte laag, dit geeft zo’n mooi effect, heel origineel. Pretty different.

vandaag is rood

oh zei ik al dat het warm was in Delhi?

vandaag is rood

vandaag is rood

Het lange vest is de grootste maat van DIDI, maat XXL en valt ruim. De tuniek lijkt eerder op een lange top, want ik heb de onderkant naar binnen gevouwen, het valt eigelijk tot over de heup. Deze draag ik ook in XXL en is ook verkrijgbaar in het zwart. Het draagt heerlijk. De mat zwarte ketting is ook van DIDI en is ondanks de simpele look echt iets wat je outfit helemaal af maakt.

vest DIDI | tuniek DIDI | jeans MS Mode (oud) | hakken NewLook wide fit

[showad block=31]

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.