unboxing the Body Shop advent kalender 1-15 December

unboxing the Body Shop advent kalender 1-15 December

Ik opende de eerste 15 vakjes van the Body Shop Event Kalender, kijk met me mee

Tijdens mijn vakantie startte de laatste maand van het jaar, December. Ik ben ouderwets, dus ik wilde wachten met openmaken tot December. Helaas kon ik de Advent Kalender niet meenemen, dus moest ik wachten tot ik weer thuis was. Ik had geen idee wat ik kon verwachten!

Wat is nu leuker dan samen te kijken wat er in de advent kalender zit? Ik besloot het op te nemen, wat niet altijd even soepel verliep. De box viel op de grond, ik trok per ongeluk de dozen uit elkaar en kon ik me moeilijk bedwingen niet de overige vakjes te openen. Bekijk hier de video.

Heb jij een advent kalender in huis en wat zit er in? Ik heb dit jaar voor het eerst zo’n leuke kalender vol toffe goodies, elke dag een cadeautje. Nu rest mij nog de vraag, zijn jullie ook zo nieuwsgierig naar de overige vakjes of vind je dat ik moet wachten? Het begint het nu wel te kriebelen om de overige vakjes ook te openen, dag 16 tot en met 24 December. Wat vind jij?

welke advent kalender heb jij?

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

  • Mirjam 15 December 2017 11:48

    Ik kan de video hier niet zien maar wel op Youtube.

    Leuke video, heerlijk dat gekluns ik kan daar echt van genieten haha! Hier helaas geen adventkalender 🙁 ze zijn altijd zo duur! Ik gun mezelf zoiets nooit.
    Ik heb wel een kras decemberkalender dus hopelijk ben ik 250.000 euro rijker aan het einde van dit jaar (grapjas) Kan ik wel eindelijk een keer een advent kalender kopen 😀

Leave a Reply