Trick or treat, het is Halloween! Spookachtig, eng en soms zelfs vies

Ik hou wel van een verkleedpartijtje en zeker met Halloween ga ik all the way. Elk jaar is het Halloween op 31 Oktober en rondom die datum zijn er in de weekenden de leukste feestjes. Om te oefenen besloot ik deze make up look te maken, passend bij mijn outfit. Geïnspireerd door de vele skulls make up wilde ik ook mijn gezicht schminken, maar dan wel op mijn eigen manier. Gewoon beginnen, niks volgen en stap voor stap aanbrengen is wat ik besloot te doen. Hieronder zie je het resultaat en de link naar filmpje op youtube waar ik mijn make up look laat zien.


trick or treat, Halloweentrick or treat, Halloweentrick or treat, Halloween


Tijdens mijn trip naar Liverpool kwam ik de dames van Curvy Topsy tegen op de beurs. Vorig jaar shopte ik deze top bij ze en ze vonden mijn blog zo leuk geworden, dat ik een outfit mee mocht nemen. Maar wat dan? Ik zag dit Halloween pak hangen en bedacht -ja begin september al- dat dit een goede outfit zou zijn! Goede Halloween outfits zijn soms lastig te krijgen of belachelijk duur, voor iets wat je één dagje draagt. Deze items zijn beschikbaar in plus size maten en zit ook nog eens heel lekker. Wat wil je nog meer?

lees ook: de leukste plus size proof shopping trip is Liverpool 

bekijk hier de uitgebreide make up tutorial:


trick or treat, Halloweentrick or treat, Halloweentrick or treat, Halloween

Het is een lange top die je bijna als kort jurkje zou kunnen dragen. Ik vind vooral het detail op de hals erg leuk. De print op de legging loopt helemaal door tot bovenaan dus je zou er ook een korte top op kunnen dragen. Ik heb het al enkele keren gewassen en de print blijft erg mooi. Het is gemaakt van een dunne tricot (ik denk viscose) en het draagt heel comfortabel.

Bij een goede Halloween look mag de make up niet ontbreken. Misschien dat ik het daarom zo’n leuke feestdag vind! Ik besloot enkele producten te kopen, want vorig jaar was het best lastig om alleen met oogschaduw en poeders te werken. Hier zie je een volledige tutorial. Het was soms even wennen, want ik had de producten ook nooit eerder gebruikt.

tuniek & legging c/o Topsy Curvy [shop hier]
schoenen H&M
vest Forever 21 Plus

trick or treat, Halloween

liquid latex (littekens) [shop hier]
Make up revolution SFX Professional Face Painty Palette via Boozy Shop
Gohst foundation Primark
witte plukken, nep wimpers boven, rits Action
nep wimpers onder [shop hier]
wenkbrauwen kleur ebony [shop hier]

dit droeg ik vorig jaar tijdens een Halloween feestje:

halloween

5 Responses

  1. Mirjam

    Heel gaaf gedaan! Zo jammer dat het in Nederland op zo weinig plekken gevierd wordt. K zou me echt helemaal kunnen uitleven 😀

    Reply
  2. Sheila

    Ja, heel gaaf. Je kan ook zo naar de Elf Fantasy Fair of Castle Fest (ook in Lisse), hoor. Trouwens, Halloween wordt gevierd op 31 oktober, niet de 30e 😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.