tankini

tankini

Wat is jouw favoriete zwemkleding? Ik hou van afwisseling en draag soms ook een tankini

Vorige week ontsnapte ik de hittegolf en ging ik een weekje naar Zuid Frankrijk, wat was dat heerlijk! Het was nog steeds heel erg warm hoor, maar anders dan in Nederland. Of kwam het door dat heerlijke zwembad? Net als in mijn outfits hou ik ervan om te variëren in mijn badkleding.


tankini tankini


Afhankelijk van de dag, wat ik ga doen en hoe ik me voel verander ik van type zwemkleding. Regelmatig draag ik een bikini, maar soms voel ik me fijner in een tankini. Een badpak draag ik eigenlijk niet vaak, omdat dat toch weer lastiger is wanneer je naar het toilet moet. Een tankini is als het ware een verlengde bikini top. Je hebt het voordeel van de pasvorm van een bikini, het is verstelbaar van boven of met cups, zoals deze heeft. Er zit een los broekje bij en dit geval is het een high waist broekje.

wear whatever you like!

Zo’n broekje met hoge taille vind ik ook echt ideaal, deze kun je omhoog dragen of omvouwen en als taille broekje dragen. Over het algemeen zijn tankini’s wel iets korter en dat is dan weer jammer. Wanneer ik gewoon bezig ben, aan het zonnen of rustig zwem is dat geen probleem. Wanneer ik in een wilde zee zwem of druk doe in het water merk ik wel dat de tankini iets omhoog kruipt. Ik stop deze dan in het broekje, hierdoor blijft alles op zijn plek zitten. Ideaal!


tankini tankini


Ik draag hier een maat 48 van het broekje en het topje is maat 48. Het heeft eigenlijk normale bandjes, maar die heb ik achter losgeknipt en er een halter bandje van gemaakt. Gewoon, door het lusje aan de achterkant open te knippen en de beide bandjes in mijn nek te knopen met een strik. Ik hou nooit zo van streepjes als ik ga zonnen.

Ik draag liever een tankini dan een badpak, waarom?
♥ je hoeft niet je hele badpak uit te doen als je moet plassen *girl problems*
♥ als je stiekem toch een bruine buik wilt kun je makkelijk het bovenstukje even oprollen
♥ je kunt het bovenstukje of broekje omwisselen, mix & match
♥ de afstand tussen je buste en het broekje kun je zelf bepalen, ideaal wanneer je taille een iets andere verhouding heeft

wat is jouw favoriete badkleding in de zomer?

 

tankini top & broekje Wehkamp

 

bekijk ook:

 

khaki tankini

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

7 Comments

 • admin 17 July 2015 15:42

  Ja dat snap ik ook nooit, die kleine broekjes bij een tankini? Maar daarom ook deze met omslag.

 • Deb 17 July 2015 12:59

  ik heb er vorig jaar 1 gekocht bij wehkamp in koraal kleur. prachtige top, maar is dat broekje echt zo’n ienie mienie geval :-0
  die heb ik dus snel weggedaan en er een losse slip van ulla popken onder gedaan in het zwart. ideaal!
  Die jij hier aan hebt is ook mooi!

  x

 • admin 16 July 2015 23:12

  Ja, niet elke tankini zit even goed. Ik ‘stop’ het bovenkantje in het broekje, zodat deze niet oprolt. Ook is dit een hoog broekje (omslag) dus het zit extra stevig. Je moet goed opletten als je ze past. xx

 • admin 16 July 2015 23:12

  Ja, ik voel me er ook prettiger in hoor, heel herkenbaar.

 • liess 16 July 2015 21:22

  Ik zou ook graag een Tankini proberen maar ben altijd bang dat ie op gaat rollen en dat ik dus later met een bikini loop.

 • Miss Mags 16 July 2015 08:12

  ik heb de voorkeur voor een tankini, voel me daar gewoon prettiger in.

 • Debbie 15 July 2015 12:28

  Leuk die tankini! De tankini’s die ik ooit heb gepast zaten toch nog strak om de buik, dacht dat ze iets losser zouden moeten zitten. Misschien toch nog eens opnieuw bekijken, heb al jaren geen badkleding meer gekocht.

Leave a Reply