sweater weather

sweater weather

Zodra de bladeren beginnen te vallen wordt het weer sweater weather. Het seizoen voor laagjes en print mixen

De zon straalt volop en toch is het al best koud. Herfst is toch wel mijn favoriete seizoen, want de mode die daarbij hoort is altijd het beste seizoen! Laagjes, verschillende stoffen en kleur, print mixen en hoeden, petten en shawls.


sweater weather sweater weathersweater weather


Wat is de herfst toch prachtig, zeker wanneer het koud is maar de zon schijnt. Tijdens een weekend in mijn oude stad, Dordrecht maakte ik foto’s op één van mijn favoriete plekjes in de stad. Ruim zeven jaar woonde ik in deze stad, omdat mijn vriend daar vandaan komt. Ik woonde midden in het centrum en ik mis het nog vaak, ondanks ik blij ben met ons nieuwe huisje.

“veni vidi amavi – we came. we saw. we loved”

Eerder liet ik je al een outfit zien met deze pantalon. Ik vertelde toen ook al dat ik even moet wennen aan die wijde(re) broekspijpen. Het is misschien niet heel wijd, maar toch compleet anders dan de skinny broeken die ik altijd draag. In de herfst verander ik altijd in een echte nerd, dus alle ruitjes, blouses en hoeden komen weer uit de kast.


sweater weather sweater weather sweater weather

Waar die pony opeens vandaan komt? Ik liet je eerder zien in een vlog hoe ik binnen enkele minuten mijn haar omtover. Lees hier het blog terug, of bekijk de video hier. De blouse zag je al voorbij komen op instagram, die draag ik namelijk erg vaak. Het is een viscose blouse en zit ontzettend lekker en luchtig. Ik draag een maat 48 zodat het wat wijder valt. De blouse is wat langer en moet dus wel over de heupjes kunnen.

De pantalon is grijs en heeft een ruit patroon, met een diep rode streep erdoor. Ik heb de broek wel iets in laten korten zodat het precies goed valt, ik draag deze namelijk ook met sneakers. De sweater kocht ik laatst bij Zara, een shop your shape momentje want dit is een maat M. Ik ben een echte hat addict en dus ben ik ontzettend blij met de baret trend, ik heb er al zo veel maar deze grijze nog niet. En heel belangrijk, deze kriebelt niet!

 

 

jas c/o Dorothy Perkins
blouse c/o miss etam
sweater Zara
pantalon c/o Bonprix [shop hier]
baret c/o Bonprix [shop hier]
laarzen Primark

 

Een pony zonder naar de kapper te gaan? Zo deed ik dat:

bye bye bad hair day [inclusief tutorial]

Zo combineerde ik deze pantalon eerder, op een casual manier

break the rules 

 

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • Sammie 6 November 2017 18:56

    Leuke outfit (je jas! Gaaf!) en de pony staat je goed! Stoer dat je het zelf durft te knippen 🙂

  • marleen 6 November 2017 12:29

    Lekker outfitje weer!!

Leave a Reply