In Spaanse sferen in grijs melange

Wie had dat gedacht, dat een bodycon jurkje mijn nieuwe lievelings zou worden? Deze jurk is eigenlijk alles wat ik nooit draag: grijs melange, aansluitende pasvorm en tricot. Nou ja, nooit, zelden dan. Deze jurk is aansluitend maar tekent niet, precies zoals ik het wil. Grijs staat me eigenlijk niet, maar nu ik bruiner ben vind ik het wel kunnen. Ik heb de jurk al een paar keer gedragen, ik ben fan, wat vind jij?


Spaanse sferenSpaanse sferenSpaanse sferen


Vorige week was ik op vakantie op het zonnige eiland Mallorca. Ik was in het dorp Alcudia, wat is het daar toch mooi. Mijn nichtje verbleef daar toevallig ook. Toen ik binnenkwam gaf ze me direct een compliment over mijn jurk, zo lief. We besloten snel nog foto’s te maken, geheel in Spaanse sferen. Elk straatje, ieder deurtje en alle straatjes zijn even mooi. De zon ging al bijna onder, ik had net gedoucht om te vertrekken naar het vliegveld, maar de foto’s zijn gemaakt.


Spaanse sferen Spaanse sferen


Op Mallorca zit een Violeta by Mango winkel en is daar zelfs ietsje goedkoper dan in Nederland. In tegenstelling tot mijn bericht van vorig jaar, viel de pasvorm me ontzettend mee. Ik heb ontzettend veel gepast om even goed de collectie te leren kennen en tot mijn verbazing zat alles goed! De jurk die ik hier draag is gemaakt van een lichte tricot, maar tekent niet. Dit is een maat XL (valt als maat 46-48) en de collectie gaat tot en met XXL. De jurk valt iets minder strak door de knoop op het voorpand, hierdoor valt het mooier op mijn heupen dan de meeste bodycons.

jurk Violeta by Mango
ketting Violeta by Mango
horloge Action
enkelbandje c/o Bulu Brands
schoenen Nike

 

5 Responses

  • theBiggerBlog - Josine

   Thnx babe! En dan te bedenken dat ik zelden zo’n model draag! Hihi xx

   Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Dankjewel! Ja het is zo’n fijn eiland.. Heerlijk! xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.