simpel maar elegant

simpel maar elegant

Je hoeft niet altijd groots uit te pakken, kies eens voor simpel maar elegant

Het trouwseizoen is begonnen, leuk een feest maar wat trek je aan? Wat vaak het beste is, simpel maar elegant. Wat ik het mooiste vind zijn zachte kleuren, soepel stoffen en een klein beetje romantische touch, het is tenslotte een feest der liefde.


elegant elegant elegant


Laten we eerlijk zijn, we willen dat jurkje natuurlijk wel vaker kunnen dragen. Je bent Hollander of niet! Het zou zonde zijn als zo’n jurkje maar in de kast blijft hangen na zo’n feest. Dit jurkje is daar heel geschikt voor. Draag het naar het feest met mooie sierraden, zoals deze parel ketting -maar dan anders.

going to the chapel of love..

Ik combineerde het met deze open schoentjes, geheel in glitter. Deze leende ik van Edith, die overigens ook de foto’s maakte. Thanks babe! Terug naar de jurk, deze is te koop ik maten 42-52. Ik paste deze bij de winkel Oopz, ga hier naar de webshop. Dit jurkje draag je zo netjes, maar voor de casual look draag je het met nepleren bikerjack en witte sneakers. Deze hangt echt niet voor niks in je kast!


elegant elegant


De jurk is een lichte beige kleur, maar toch heel vriendelijk zelfs voor mijn bleke huid. Ik hoor vaak dames roepen dat ze absoluut geen polyester aan willen, maar ik wil je toch wat daarover vertellen. De stof polyester is in de loop der jaren verder ontwikkeld. Zo zijn bijvoorbeeld ook alle sportkleding van ademend synthetische kwaliteit. De polyester van nu is veel lichter en minder verstikkend. Probeer het gewoon een keertje en anders de tip: draag er een katoenen hemdje onder en katoenen korte legging, opgelost.

Ondanks de dunne stof toont het jurkje niks. De snit is daar precies goed voor, de elastieken taille geeft je een zandloper figuur effect en de wijdere pasvorm op de buste en heupen zorgen dat het daar losjes genoeg zit. De kanten inzet in de hals is natuurlijk de eye catcher, met de blouse kraag erlangs. Ik vind dit een geweldige shape en past iedereen.

jurk Junarose via Oopz
ketting via Oopz
sandaaltjes Primark

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

2 Comments

  • theBiggerBlog – Josine 15 June 2016 22:37

    Dankjewel Vanessa 🙂

  • Vanessa 15 June 2016 08:05

    Mooi jurkje en de open schoentjes passen er heel mooi bij!

Leave a Reply