SEARCH

secretaresse chic

secretaresse chic

Klaar om naar kantoor te gaan, in deze outfit als secretaresse chic

Herken je me nog? Ja, ik ben het. Totaal anders dan wat ik normaal draag, ik ben dol op veranderen van looks en outfits. Wat vind je van deze? Echt iets voor mij, om door te slaan in preppy gehalte. Ik hou er van, office chic!


secretaresse chic secretaresse chic


De rok sluit precies aan, een body con rok. Dit is een nieuwe pasvorm voor mij, vanwege mijn brede heupen draag ik meestal gerende rokjes. Deze rok is ook van MS mode en is geheel van stretch materiaal gemaakt, zo ook de voering. Om de rok aan te krijgen moet je wel even je best doen, maar eenmaal aan voel je ‘m niet meer. Dit is dus een heerlijke rok om hoog in de taille te dragen.


secretaresse chic secretaresse chic


Deze blouse van MS Mode draagt heerlijk. De stof is viscose, lekker luchtig. De lichte stof en de print maken de blouse helemaal af, afgebiesd met zwarte bandjes. De blouse past echt perfect. Zoals ik al eens eerder schreef, zelden passen blouses mij goed. Deze wel, geweldig! Ik heb de blouses helemaal dicht geknoopt, tot bovenaan. Door de blouse in de rok te dragen, benadruk ik mijn taille. Een van de belangrijkste dingen om te benadrukken zijn natuurlijk je plus punten. De panty die ik draag is een netpanty van Ulla Popken. De laarsjes zijn van Zara en de bril is van Pearle.

blouse & rok c/o MS Mode
enkellaarsjes Zara
panty Ulla Popken
bril Pearls

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

2 Comments

  • Lonneke 27 March 2015 09:52

    Toffe outfit. Ik moet zeggen dat blousjes bij mij ook nooit fatsoenlijk zitten. Misschien ook eens naar deze kijken 🙂

    • admin 27 March 2015 13:28

      Ja altijd een drama, blousjes he? Deze zeker even proberen! ♥ theBiggerBlog – Josine

Leave a Reply