sarcastisch

sarcastisch

Ik, sarcastisch? Nooit! Alleen dat is al sarcastisch, volg je me nog?

Vind je dit shirt niet tof? me sarcastic? never. Slaat de spijker op z’n kop! Shirts met een toffe tekst erop zie je steeds meer. Vaak vind ik de teksten heel suf, maar deze vond ik zo tof dat ik ‘m meteen heb gekocht. Het was alleen wel even wennen én de vraag of ik het zou passen, maar voila!


sarcastischsarcastisch


Eindelijk heb ik een fijne jogger gevonden, oftewel de soort-van-nette versie van een geprinte joggingbroek. Elke keer als ik een dergelijk broek paste zat het voor geen meter. Uiteraard ging ik dan steeds voor de nette versie van een geweven stof met zo’n elastieken taille band. Niet mijn ding, blijkt. Deze keer met een jersey stof en het zit als gegoten. Zo zie je maar, niet bij 1x passen laten zitten, je weet nooit waar het probleem ligt.

me sarcastic? never

Zo’n broek vinden was nogal lastig. Ik kocht deze dan ook bij een niet-plussize winkel en besloot het gewoon te proberen. De broek is gemaakt van jersey en stretch daarom mee. De elastieken tailleband zit niet strak maar zorgt wel voor een groter pas bereik natuurlijk. Ideaal zo’n broek! Hier draag ik het met sandalen en knalrode lipstick, we gingen lekker een hapje eten buiten de deur. Maar met een paar slipper en jeans jack draag ik het ook.


sarcastisch


Tromgeroffel, de set komt van Bristol. Een winkel waar ik eigenlijk zelden kom maar toch veel fijne spullen heeft. Het is een Nederlands bedrijf wat kleding en accessories verkoopt voor dames, heren en kids. Ze hebben helaas geen grote maten afdeling, wie weet in de toekomst? Ze gaan tot maat XXXL voor de dames, wat nogal een vaag begrip is als je het mij vraagt. Dus gewoon even passen en zie hier, prima!

t-shirt & Bristol
sandalen Primark
ketting vintage

 

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

17 Comments

 • Deb 17 July 2015 12:55

  Ik heb dat shirtje ook! Hij is echt leuk.
  De jogger die jij aan hebt hadden ze al niet meer bij ons filiaal, jammer want hij is erg leuk.

  x

  • admin 17 July 2015 15:42

   Oh wat jammer Deb, kon je de joggers niet nog bestellen? I love them 🙂

 • Miss Mags 14 July 2015 07:25

  Hele leuke outfit. Ik heb ook joggers, alleen die droeg ik thuis tijdens mijn zwangerschap van de tweeling. En sinds die tijd liggen ze opgeborgen, het zijn geen joggers om ze eens uit huis aan te doen als je begrijpt wat ik bedoel hahaha.

  • admin 14 July 2015 08:21

   Oh ja, die ken ik wel ja. Maar er zijn er nu zoveel te koop, shopze xx

 • Aniet 13 July 2015 15:52

  Erg leuk shirt! Ik zoek ook altijd naar leuke teksten.
  Kocht in de meivakantie in Middelburg een hele leuk van Vero Moda. Hij is zwart en de tekst luidt: OK, but first coffee.

  • admin 14 July 2015 08:21

   Ja die vind ik ook altijd zo leuk Aniet, maar ik drink geen koffie dus koop ik ‘m niet haha, stom he?

 • Esmeralda 13 July 2015 15:32

  Super leuke outfit!

  • admin 14 July 2015 08:20

   Bedankt, Esmeralda! xx

 • Bertine 13 July 2015 15:20

  wat een geweldige outfit, staat echt super leuk! ondanks dat het veel zwart is, maakt die broek het echt zomers! en leuke tekst op dat shirt;)

 • Jenn 13 July 2015 14:08

  Leuk shirt! Ik kan ook vaak wel slagen bij de Bristol. Mooie blog heb je, ik ga je volgen 🙂

 • Moniek 13 July 2015 12:36

  Bristol heeft in t verleden, jaren terug, wel een grote maten kledinglijn gehad.
  Maar zo opeens was die er niet meer…

  • admin 13 July 2015 14:15

   Ja dat dacht ik dus ook Moniek, maar dacht dat ik in de war was met Scapino (die heeft dat wel)?

   • Ilona 20 July 2015 08:49

    Ik woon in Arnhem en ze hebben hier gewoon de grote maten collectie in de winkels hangen 🙂

 • Debbie 13 July 2015 07:10

  Leuk, leuk, leuk! Ik moet zeggen dat ik ook bijna overal naar binnen loop voor kleding, maar bij Bristol ben ik allang niet meer geweest. Ik heb zo’n broek van Hema van vorig jaar, maar die is qua print niet echt geschikt om als nette kleding te dragen. Zit wel heerlijk!

  • admin 13 July 2015 10:47

   Ja Debbie, viel mij ook op dat ze echt leuke dingen hebben! Die van de Hema vond ik ook leuk maar is mijn pasvorm niet. Shopze xx

Leave a Reply