SEARCH

regenjas

regenjas

Het is voorjaar, maar ik zing I’m singing in the rain! Goede test voor een regenjas, eentje met polkadots!

Ik had het helemaal uitgestippeld, deze polka print jas gecombineerd met mijn vrolijke gele handtasje met de vrolijkste bloemen om me heen, narcissen. Tja, we wonen in Nederland dus ik had het kunnen verwachten: regen. Gelukkig komt er na regen ook zonneschijn, maar ik had meteen een goed momentje om de jas te testen. Van trenchcoat dus naar echte regenjas.


regenjas regenjas regenjas


Deze polkadot jas is donkerblauw met een wit stipje. De grote kraag kan geheel dicht, maar ik draag deze het liefst open. De riem accentueert de taille, de ruime onderkant zorgt ervoor dat de jas perfect past. Het is water- en windproof. Zelf getest, haha!

I’m singing in the rain
Just singing in the rain
What a glorious feelin’ I’m happy again
I’m laughing at clouds So dark up above
The sun’s in my heart
And I’m ready for love
Let the stormy clouds chase
Everyone from the place
Come on with the rain I’ve a smile on my face
I walk down the lane
With a happy refrain
Just singin’,
Singin’ in the rain


singing in the raintrenchcoatregenjas


Deze jas is van DIDI, het Nederlandse merk wat gaat tot maat XXL. Dit past ongeveer als een maat 46-48. Het is een goed voorbeeld wat mijn motto shop your shape, not your size. Voor mij is het lastig om een jas te shoppen, boven ben ik een maat kleiner dan onder en vaak gaan jassen dan niet goed dicht. Dit uitlopende model is dus perfect voor mijn type figuur, ik draag hier maat XXL. Andere figuurlijnen passen dit dus ook prima. Deze jas kan natuurlijk op elke outfit maar ik wilde het extra elegant maken, dus ik ging voor donkerblauwe jacquard panty en hoge hakken. Dit gele tasje shopte ik bij H&M en vond ik zo’n frisse kleur. Ik draag deze heel graag, vrolijkt alles meteen op. Voor het zomerse gevoel draag ik knalroze lipstick van Catrice, dit is zo’n mooie en felle kleur.

trenchcoat DIDI
handtas H&M
hakken Primark
lipstick Catrice
hakken H&M

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

2 Comments

  • Eva 7 April 2016 08:57

    Wat een supergave tas!!! En de jas is ook erg leuk!!! Ik heb hetzelfde met mijn figuur.. boven smaller dan onder! Toffe look!! XoXo

Leave a Reply