Switch season, not style! In preppy & animal print

Met het aantal dierenprints in mijn kast gaat het de laatste tijd goed, maar ik kon het natuurlijk weer niet laten om het te combineren in een preppy look!


preppy & animal print preppy & animal print preppy & animal print


Die dagen waarin je gewoon even niet meer weet welk seizoen het is. Zitten we nu nog in een nazomer? Of gaan we meteen door naar herfst! Ik ben dol op de verschillende seizoenen maar als het gaat om nieuwe kleding dan let ik daar nooit zo op. Ik vind dat je een item (bijna) elk seizoen kunt dragen, afhankelijk hoe je het combineert.

Switch season, not style

De jurk heeft lange mouwen, zit aangesloten en loopt vanaf de taille wijder uit. Eronder draag ik een lichtblauwe blouse, om de blauwe tonen in de print naar voren te halen. Het ceintuurtje is momenteel mijn ‘lievelings’ en geeft accent op de taille, maar zorgt er ook voor dat het rokje niet te wijd is. Nu draag ik het met sokjes en sandalen, maar ook soms met een donkere panty en laarzen. De blouse eronder doe ik al jaren, ik vind dat altijd zo’n leuk contrast. Hello 2017 trend!


preppy & animal print preppy & animal print preppy & animal print


Het jurkje is gemaakt van een dikke tricot kwaliteit, die toch soepel valt. Het fijne hiervan is dat deze dus erg mooi valt, alleen rekt het iets minder dan een standaard tricot. Het is het makkelijkste te omschrijven als een wollige stof, maar kriebelt absoluut niet. Ik draag hier een maat M, want de jurk valt iets ruimer. Het is wel wat smaller op de bovenarmen, logisch want normaal draag ik een L. De blouse die ik eronder draag is van vorig jaar en is maat 46.

WINACTIE: ook zo dol op de jurkjes van Yoek? Je kunt er eentje winnen in je eigen maat! Hoe doe je mee? Volg mij op instagram & volg yoek op instagram. Laat onder mijn bericht achter welk jurkje je zou willen winnen en wie weet win je. Je kunt meedoen van 6 tot en met 10 oktober, de winnares krijgt een bericht. Mee doen kan vanaf 18 jaar. Mijn jurk heet “animal”. 

 

jurk c/o Yoek [shop hier]
blouse c/o Zizzi
sokjes H&M
sandalen New Look

banner

3 Responses

  1. Sammie

    Erg leuke look! Vind de blouse eronder erg leuk, haalt inderdaad de kleur van de print op.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: