pink shoes!

pink shoes!

Pink, it’s is my new obsession! Eerst was het rood, toen groen en nu heb ik roze toegevoegd aan de kleuren in mijn kast

Het was liefde op het eerste gezicht toen ik deze roze laarsjes spotte. Een nieuwe kleur is toegevoegd aan mijn garderobe. Ik droeg al veel zacht roze tinten, maar nu hoort pink daar ook bij. En veel meer roze dan dit wordt het niet! Het past helemaal bij het kleurenpalet van 2018, dus dat was de eerste goede smoes om ze te kopen. Ze zitten lekker, hebben een draagbare hak en, ze zijn roze! Wat wil ik nog meer.


Pink bootsPink bootsPink boots


Ken je dat? Je zoekt het één en eindigt met iets totaal anders. Dat had ik met deze laarzen. Ik zocht een paar witte of rode en ik eindig met een mix, in pink! Na een nachtje erover slapen bestelde ik de laarsjes online want in de winkel was mijn maat niet meer. En dan komt het volgende punt, duimen dat ze passen en goed zitten. Wat was ik blij, de goede kleur én ze zitten ook nog eens perfect! Toch is het best wel een heftige kleur, dat geef ik toe. Je komt toch wel aangelopen als ‘het meisje met de roze laarsjes’ maar dat heb ik er voor over.

“there’s beauty in everything. Just not everybody sees it”

Ik maakte deze foto’s tijdens een dagje weg, dit is in het mooie Valkenburg. Wat een gezellig stadje is dat, met zulke leuke straatjes. Ik had daar nog veel meer outfit foto’s willen maken maar daar was geen tijd voor (en mijn koffer niet genoeg gevuld). We hebben die dag een boel gelopen -ik had ook nog andere schoenen mee- en natuurlijk een Limburgse vlaai op! Soms is zo’n andere Nederlandse stad net alsof je echt op vakantie bent of zelfs in het buitenland. We verbleven met de familie in Vaals en dit was een uitstapje toen de kids nog een middagje wilde skiën in de overdekte hal.


Pink bootsPink bootsPink boots


De laarsjes, waar het allemaal om draait, kocht ik via Asos. Dit is een Britse webshop met gratis levering en retour naar Nederland, ideaal! Deze laarsjes zijn gemaakt van roze satijn, hebben een klein hakje waardoor het prima loopt. Het strikje is nu precies waarom ik er voor viel! Het jurkje heb ik al vaak gedragen en kan op zoveel manieren worden gecombineerd. De bloesemprint met roze accenten past er perfect bij. Het is gemaakt van een stevige tricot. Met name de taillering en uitlopende mouwen vind ik zo leuk. Wel is het een warm jurkje, want het is van een soort brushed stofje gemaakt, van polyester. Perfect voor de winter dus.

 

jurk c/o Yours Clothing
panty zizzi
laarsjes River Island via asos
clutch c/o TK Maxx

knalroze past perfect in het najaar van 2018:

dit zijn de trendkleuren van herfst/winter 2018

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

  • Marleen 12 February 2018 16:10

    ROZEEEE. Mijn telefoon is roze, mijn kleding bevat veel roze, zelfs mijn auto is roze. LIEFDE!!! Ik hou echt van jouw stijl en die laarsjes zijn top.

  • Josine Wille 10 February 2018 23:47

    Dank je, was ook zo verliefd op de laarsjes 🙂 Dat tasje past overal bij, wat me eigenlijk wel verbaasde!

  • Sammie 9 February 2018 21:55

    Erg leuk die knal kleur schoenen! Vind de hele outfit erg leuk en dat tasje is zo tof!

Leave a Reply