Kakkineus in rose met een pied de poule op de heupen

Oh ja, ik weet het, nooit een opvallende print op je breedste punt dragen. Nou, f*ck the fashion rules, vandaag draag ik waar ik zin in heb! Dit tweed rokje in pied de poule dessin trek ik gewoon aan. Excuses voor mijn pittige taal, maar de afgelopen tijd verschijnen er weer zoveel negatieve reacties op social media (overigens niet op mij) dus ik dacht, even een toon zetten: laten we het anders doen, behandel elkaar met respect!


pied de poule pied de poule pied de poule


Soms moet je geen regels volgen maar je mode-hart! Als je ergens helemaal weg van bent, dan vind je gewoon een manier waarop het wel kan voor jou. Dit is wat ik deed met dit rokje, ik was er helemaal verliefd op en besloot het op mijn eigen manier te stylen. Zodra het herfst wordt verander ik in een soort nerd (of nog meer, haha).


pied de poule pied de poule pied de poule


Een beetje mixen kan prima, zo draag ik op deze tweed een minimalistisch printje met hartjes. Ik draag de blouse in de rok, zodat je die leuke riem kunt zien die overigens bij de rok zat. Ondanks ik het blouse super leuk vind, moet ik toch realistisch zijn en iets met mouwen aan. Kan ik eindelijk mijn oud rose bomber aan! Wat een prachtige kleur, een oud rose toon die neigt naar marsala. Ik dacht altijd dat zo’n kleur mij niet stond, maar dit seizoen kan ik zoveel juiste tinten vinden.


pied de poule plus size pied de poule


Het rokje was liefde op het eerste gezicht en bestelde ik online in twee maten. Uiteindelijk draag ik de maat UK22 wat past als een maat 48, er zit geen stretch in. Met de blouse deed ik hetzelfde en uiteindelijk heb ik de maat 48 gehouden, dit zit toch iets royaler. Het is gemaakt van viscose en draagt heerlijk. De bomber is een maat X1 maar valt wel wat krap op de bovenarmen. Hieronder vind je alle shopping links naar de items. Wat vind je van deze look bij mij?

bomber jack Forever21+
blouse C&A
rok River Island Plus
panty Ulla Popken
laarsjes Forever21
tas kringloop

5 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.