op een zonnige herfstdag

op een zonnige herfstdag

In de kleuren taupe & creme wit op een zonnige herfstdag

Hou je ook zo van de herfst? De prachtige kleuren van de natuur, de bladeren overal en dan dat zonnetje. Ik match prima bij deze herfstkleuren in deze taupe & creme witte outfit. Voor alle details over deze items, scroll even naar beneden. Op een zonnige zondag was ik bij mijn schoonouders en besloot ik deze outfit foto’s te schieten, kijk al die prachtige bladeren.


op een zonnige herfstdag

op een zonnige herfstdag

op een zonnige herfstdag


In eerste instantie was ik bang dat het jasje te lang was, maar in tegendeel. De lengte is precies goed. Kort genoeg voor een sportieve look, lang genoeg om op een jeans te dragen. Ik draag hier een maat 48, dit jasje kun je prima wat strakker dragen want er zit een zware tricot stof in de zijpanden en de mouwen. Het jasje is ook verkrijgbaar in zwart. De top die ik er onder draag is van zacht katoen. Ik draag hier de creme witte top, maar deze is ook verkrijgbaar ik zwart, licht blauw en roze. De naad in de taille legt het accent op de juiste plek. De wijdere onderkant verdoezeld zo fijn mijn buik. De top is maat 46, want ik vind het mooi wanneer de mouwen aangesloten zitten.


op een zonnige herfstdag
de top is verkrijgbaar in meerdere kleuren

op een zonnige herfstdag

op een zonnige herfstdag
het jasje sluit mooi aan wanneer je het gesloten draagt

Ik draag dit op een stoere jeans -die jullie al best vaak gezien hebben, maar deze zit nou eenmaal zo lekker! En ja, die killer heels. Oké, oké in de herfst draag je niet snel open schoenen, maar op zo’n zonnige dag kan ik toch wel een beetje smokkelen? Ik wilde zo graag een excuus om deze aan te trekken, lol! De top en het jasje zijn beide van de Maite Kelly Collectie ban Bonprix. Ik kende deze collectie niet eerder. Veel items waren al snel uitverkocht, er zitten dan ook leuke betaalbare items in deze collectie. Maar niet getreurd, een flink aantal styles zijn weer aangevuld. Voor alle details en kleuren, klik op de linkjes hieronder.

jasje c/o Bonprix & top c/o Bonprix, beide Maite Kelly collectie
jeans c/o MS Mode
sandalen geleend van Kathelijne

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply