off shoulder

off shoulder

Mijn favoriete zomer style is off shoulder & jeans en een paar goede hakken

De zomer komt er aan, een heerlijk seizoen maar -meestal- ook erg warm. De off shoulder top is mijn ideale top wanneer het allemaal iets luchtiger mag!

Een top waarbij de schouders bloot zijn wordt ook wel off shoulder top genoemd in het Engels. In het Nederlands zegt men ook wel Carmen hals, maar dat vind ik zo suf klinken. Ik hou het dus maar op de Engelse benaming. Al jaren draag ik zulke tops, maar ze zijn niet altijd makkelijk te krijgen. Ik vind ze leuk staan, bloot maar niet te. Toch?


off shoulderoff shoulder


Als je gaat shoppen zul je het overal tegenkomen, deze tops en jurken met blote schouders. Van sportief tot netjes, in topjes en jurkjes. De top die ik draag is van zachte tricot, het elastiek om de schouders voel je absoluut niet zitten. Het zit dus niet te strak en niet te los, het blijft goed op z’n plek. Ik kocht deze bij New Look Inspire, de plus size afdeling die alleen in Antwerpen momenteel te koop is en niet in Nederland. Online vind je dit merk via hun site of via Asos.

Amsterdamn!

De top heb ik in het zwart, een veilige kleur. Voor de zomer echt veel te veilig, dan hoop ik op een paar felle kleurtjes. Het is voorjaar en het zonnetje is nog niet zo heel warm dus dan kan zwart prima. Ik draag de top op een zwarte skinny van MS Mode (vorige collectie) en heb deze omgeslagen aan de onderkant. Daaronder een paar open hakken voor een zonnig gevoel.


off shoulderoff shoulder


Helemaal zwart is ook zo saai, dus het zonnige kleurtjes zit op mijn nagels. Namelijk die van OPI in kleur A good man-darin is hard to find. Geweldige kleur! Zo zie je maar, je hebt niet een hele nieuwe garderobe nodig om een nieuwe outfit te creëren. Mocht je geen strapless bh hebben of willen dragen, dan zo’n top ook prima met bh, zoals je ziet hieronder op de foto. In de zomer is dit ook geweldig over je bikini of badpak.

 

top New Look Inspire via Asos
jeans MS mode
zonnebril H&M

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

8 Comments

 • admin 25 April 2015 10:19

  Oh dat is echt de perfecte kleur voor zo’n top! ‘s Zomers, leuk! Waar heb je die gekocht?

 • Jaimy en Laura 25 April 2015 10:17

  Ik doe mee! Heb laatst een koraalkleurige top gekocht, love it!

 • Lena 25 April 2015 10:10

  Heel erg leuk, dit zou ik zeker dragen!

 • admin 25 April 2015 00:17

  the beste photographer 😉 xx

 • admin 25 April 2015 00:17

  Tja Dina, misschien zie ik ze overal omdat het mijn voorkeur heeft, ik hou van zulke tops 🙂

 • Saskia (www.fabandluxury.com) 24 April 2015 21:21

  Staat je prachtig!!

 • Dina 24 April 2015 16:15

  Leuk, blote schouders! Ik volg de trends niet echt, dus ik heb het wel gemist (iets met leven onder een steen of zo hihi).

 • Kelly 24 April 2015 11:18

  Leuk dit zou ik zeker dragen!

Leave a Reply