vakantie vibes en een nieuwe zomerjurk [outfit]

vakantie vibes en een nieuwe zomerjurk [outfit]

Tijdens onze vakantie in Mallorca kon ik het niet laten om toch dat ene boetiekje even in te gaan. Wat denk je? Ik liep met een nieuwe jurk naar buiten. Zo eentje die je de volgende dag meteen aan wilt. Dan heb je de goede jurk gekocht!

De zomer inhalen tijdens onze vakantie in Mallorca. Strandjes bezoeken, poedelen in het zwembad, veel chillen en quality time met z’n drietjes. Wat is het genieten hier! Als een stel echte toeristen liepen we gisteravond met wandelwagen, rode konen en een lege maag op zoek naar een restaurantje. Ondanks de honger kon ik het toch niet laten om heeeeel even naar binnen te gaan in een winkeltje. Dennis zei nog “wat wil je vinden tussen deze meuk” want half Ali Express stond er uitgestald. Ik was al lang blij weer eens even gewoon te kunnen struinen, dus ik deed alsof ik hem niet hoorde en liep naar binnen. Naast die meuk was namelijk een doorgang naar nog een winkeltje, met allerlei kleding.

Ken je dat, wanneer je langs een boetiekje loopt, ga je er standaard vanuit dat je het niet past? Vaak klopt dat wel, in zo’n toeristisch plekje waar ze van alles er maar eentje hebben hangen in de welbekende one size fits all, nou ja, niet all dus! Toch weerhoudt dat me er niet van om toch even te kijken. Ik liep langs de rekken, voelde aan de stoffen en bekeek snel maar kritisch de modellen. Zo shop ik meestal en ben dan ook redelijk snel klaar. Mijn oog spotte een heel fijn stofje, een soepele, zachte viscose. Het bleek een jurk en de onderkant was wijd, heel wijd, dat betekent dat mijn heupen er ook in passen. Mijn ogen werden groter, mijn mode hartje ging iets sneller kloppen en ik zoomde in. Een super leuk jurkje, met smalle bandjes, dat ga ik proberen!

“shop your shape, not your size”

Josine Wille

De enige seconde die ik als twijfel had waren mijn bovenarmen. Sinds mijn zwangerschap zijn die nog voller geworden en ik merk dat ik me er soms aan stoor. Nu moet ik zeggen dat ik deze vakantie heerlijk geniet en eigenlijk nergens stil bij sta, behalve genieten van mijn gezin. Dus met die instelling ging ik het gewoon passen. Het jurkje zat perfect, alleen was het echt heel wijd. Ik nam een ceintuur van een ander jurkje en knoop die om mijn middel. Dit wordt ‘m! Ik betaalde er €16,- voor; een jurkje volledig van viscose. En ja, het is alsnog een one size gevalletje.

Vandaag trok ik de jurk meteen aan, want we gingen lunchen met mijn neef en zijn vriendin. Wat zat het fijn! Je begrijpt, nu heb ik spijt dat ik de zwarte niet ook heb meegenomen. Moet ik nog even terug vanavond? Ik koos voor deze salie groene kleur, omdat ik het prachtig vind in combinatie met de stof. Viscose stoffen zijn mat maar hebben een subtiele glans. Met een kleur als deze komt dat extra mooi tot z’n recht. De ceintuur had ik al eerder gekocht bij Rebels. Ik draag al zolang als ik me kan herinneren alles met schelpjes en sterren, dus deze past perfect bij mijn zomerjurkje. Onder het jurkje draag ik een katoenen wielrenbroekje. Het was zo ontzettend warm vanmorgen, dat ik graag iets eronder aan wilde om zweet plekken te voorkomen.


jurk boetiekje in Cala d’Or
ketting boetiekje in Cala d’Or
ceintuur Rebels
slippers Havaianas

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

1 Comment

  • Hallen huang 16 October 2019 04:36

    Josine, really glad to see you! I’m Hallen Huang from Shanghai. Do you remember me? Mail to me please and thanks!

Leave a Reply