monochroom

monochroom

monochroom in zwart wit

Het is iets met het nieuwe jaar, ook al zitten we midden in winter, toch voelt het alsof het voorjaar er aan zit te komen. Misschien door mijn liefde voor mode, want de uitverkoop is bijna voorbij en de nieuwe collecties komen binnen. Modehuizen noemen het pre spring ofwel transition collectie. De levering tussen winter en lente. Mijn modehart gaat sneller kloppen bij de wisseling van seizoenen. Wat zal het dit seizoen brengen? Ik mocht een kijkje nemen en koos voor dit bomber jasje!


monochroommonochroommonochroom


De monochrome ruiten zijn weer terug van weggeweest. Of zijn ze eigenlijk wel weggeweest? Ik hou van zwart en wit, het geeft een outfit altijd een beetje extra statement. Ik moet bekennen dat ik de hele winter al veel zwart draag, het is altijd een beetje verslavend voor me. Dit bomber jackje draag ik in maat UK 20 (maat 48) wat eigenlijk iets te wijd is maar wat ik dan wel weer heel leuk vind staan. Het geeft een beetje dat jaren 1980 gevoel, wat helemaal hot is. De nepleren mouwen zijn heel zacht, soepel (en plakt niet). De ruit zit op een transparante stof, wat een leuk effect geeft wanneer je er iets onder draagt.


monochroom
monochroom


Natuurlijk ben ik niet echt een sneaker meisje. Ik had het liefste dan ook torenhoge hakken aan willen doen, alleen al voor het gevoel. Ik vind dit veel leuker staan -bij anderen- herken je dat? Zelf vind ik sneakers nooit zo leuk staan. Gek he? Ik voel me vooral.. klein! Deze look ging ik voor stoer, een bomber jack, cleavage en een kokerrokje, daar moet wat meer casual bij! Deze netpanty draag ik de laatste tijd zo vaak, op zoveel verschillende manier. Ik vind ‘m zo gaaf. Helemaal bij sneakers vind ik het contrast zo leuk. Deze kokerrok heb ik al een hele tijd en is zo’n ‘altijd goed’ rokje.


bomber jasje c/o Elvi shop hier
top H&M
rok c/o MS Mode
panty c/o Yours Clothing
sneakers Nike

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

7 Comments

  • Pingback: imitazioni orologi
  • Lonneke 18 January 2017 09:31

    Wat een leuke outfit en juist met de sneakers de onder vind ik gaaf!

  • Hanneke 17 January 2017 19:24

    Netjes en toch casual… O live it‼️

  • sammie 17 January 2017 13:50

    Stoere outfit, vind het helemaal leuk met die sneakers er onder!

Leave a Reply