mille fleurs & Paprika

mille fleurs & Paprika

Jurkjes met mille fleurs & nog veel meer van Paprika. Ik was bij de winkelopening in Zwolle en mocht een boel passen!

Vorige week was ik in Zwolle bij de opening van de 20e winkel van Paprika in Nederland. Natuurlijk bekeek ik ook de nieuwe collectie en paste ik een aantal items. De collectie bestaat uit verschillende kleurgroepen, maar ook de verschillende categorieën. Zo kun je prima shoppen samen met je moeder, of dus met je dochter. Wat me als eerste opviel in de winkel, waren mooie prints. Daarnaast zag ik ook veel verschillende mooie laarzen, speciaal voor brede kuiten.Op deze avond kreeg ik een speciale bril waarmee ik kan filmen. Alles wat ik dan zie, zie jij dus ook wanneer je me volgt op Snapchat. Ook maakte ik selfies van de outfit die ik paste. Zo paste ik dit leuke jurkje met cut out shoulders, maar ook deze wijde broek met bomber jasje. De broek is niet helemaal mijn model, jammer want ik vind ze zo gaaf! Ik paste nog veel meer maar ik heb niet alles vastgelegd helaas.

Enkele foto’s plaatste ik eerder al op Facebook. Ik vertelde jullie toen dat ik iets mocht uitkiezen van Paprika, hoe leuk! Deze jurk vond ik geweldig, maar is het toch niet geworden. In deze winkel hingen een paar modellen niet, waar ik op werd geattendeerd door de ontwerpster van de collectie. Samen bekeken we de items online, ik kan niet wachten tot het andere jurkje binnenkomt!Soms zijn spontane foto’s leukste foto’s! Ik paste deze jurk vanwege de print, maar ook vanwege de pasvorm. Het is een uitlopend model van is gemaakt van een mooie stof. Soepel, maar toch een wat zwaardere stof. De print vond ik helemaal geweldig. Natuurlijk had ik mijn eigen accessoires niet bij me, maar besloot het toch te fotograferen. Met dank aan Edith, teamwork! Ik combineerde het met de laarzen van Paprika, die overigens heerlijk zitten! De laarzen hebben een elastieken inzetstuk waardoor ze prima passen bij een brede(re) kuit.


jurk & laarzen Paprika

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • Josine Wille 24 September 2017 19:46

  Hi Nancy, het gaat vanaf maat 42. Ja he, ik was aangenaam verrast 🙂

 • Nancy Baten 24 September 2017 09:40

  Hebben ze bij Paprika alleen maar grote maten? Ik zie de winkels steeds meer en de uitstraling is super!

 • Josine Wille 21 September 2017 01:32

  Sorry chica! Gewoon naar de winkel gaan en passen.. Die laarzen zijn wel echt te gek!

 • yvonne 20 September 2017 21:01

  ooo deze blog id zo slecht voor mijn portemonee he? Ik wil allessss!

Leave a Reply