meer kleur

meer kleur

Tijd voor meer kleur tijdens deze grauwe dagen

Een beetje kleur kunnen we wel gebruiken tijdens deze grauwe dagen. Jullie weten dat ik niet dol ben op prints, maar wanneer ik er eentje leuk vind, dan vind ik het dus echt heel leuk. Zo ook dit printje, met de vallende blaadjes in alle kleuren. Donkerblauw vind ik goed alternatief voor zwart, zeker met dieprode en okergele tinten vind ik een prachtige combinatie. Excuses voor de wazige foto’s. Het was ontzettend koud, rond het vriespunt en zelfs de camera had het koud! Nee hoor, verkeerde instellingen.


meer kleurmeer kleur


De laatste tijd draag ik weer veel zwart. Ik vind het altijd zo mooi en elegant, maar op de een of andere manier ook verslavend. Onlangs besloot ik dat ik alleen nog maar gekleurde items mocht shoppen. Zo gezegd, zo gedaan. Toen Sammy Dress me vroeg of ik het leuk vond om iets uit te zoeken ging ik dus voor kleur! Deze webshop heeft ook een plus size afdeling. Mijn oog viel direct op dit printje, ik vind het zo leuk. De kleuren vind ik ook echt prachtig. Ik vond het lastig om te kiezen wat ik er bij zou dragen, het liefst match ik altijd alles! Deze keer besloot ik gewoon mijn zwarte panty er bij te dragen en deze diep rode accessoires.


meer kleurmeer kleurmeer kleur


De shawl shopte ik ook eens jaren geleden in India, op de markt. Ik vond het toen al een prachtige kleurencombinatie, diep rood met donker blauw. De laarzen zag je eerder op mijn blog en zijn van invito (van vorig jaar). De tas is ook echt zo’n eye catcher waar ik nog steeds super blij mee ben en kreeg ik van top Vintage. De jurk draag ik in de grootste maat, namelijk 4XL en valt als een maat 48. Wat vind je van deze look? Met dank aan Edith van StyleHasNoSize voor de fotografie.


meer kleur

jurk Sammy Dress shop here
panty MS mode
laarzen Invito
shawl India
tas Top Vintage webshop

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

2 Comments

Leave a Reply