The return of the mac

Het voorjaar komt er aan, maar het duurt nog even. Echt zo’n transition fase, dus wat trekken we aan? Een mac is een dunne(re) jas, die eigenlijk bestemd is als regenjas. Inmiddels is het de algemene benaming geworden voor een dunnere jas, zoiets als deze dus!


Elvi macelvi macElvi mac


Vorige week ging ik samen met Dennis naar Rotterdam. De zon scheen, het was ijskoud en de lucht was zo helder. Zo mooi! We reden langs de Rotterdamse skyline en het zag er zo magisch uit. De zon ging bijna onder, er kwamen boten voorbij en er hing zo’n mysterieuze sfeer. We besloten hier foto’s te maken van mijn look, ook al was dat best moeilijk gezien het lichtval, onze handen en neuzen die er af vroren en de wind die af en toe opspeelde. Op zo’n dag draag ik graag laagjes, zo blijf ik lekker warm en kan ik makkelijk wisselen.


Elvi mac Elvi mac Elvi mac


Er is iets met het veranderen van de seizoenen wat ik zo fijn vind. De nieuwe collecties komen dan ook binnen, net als die van Elvi waarin ik een kijkje mocht nemen vooraf. Ik koos onder andere voor deze gave mac jas, al is het meer een lange blazer of chic vest te noemen. Door het met laagjes te dragen kan het nu ook al prima. Eronder draag ik een blouse met opstaand kraagje en simpele tui, die ik vooraan in mijn broek hebt gestopt. De ripped jeans heb ik zelf gemaakt, van een oude zwarte spijkerbroek en eronder draag ik een panty met een soort kant patroon. Deze gave schoenen shopte ik in de sale.


Elvi mac

mac c/o Elvi shop here
trui & blouse H&M
jeans MS Mode diy ripped
panty Ulla Popken
schoenen River Island Plus
tas Invito
handschoenen Forever 21 men’s

10 Responses

  • theBiggerBlog - Josine

   Dank je Ilona, ik draag ‘m ook echt super graag! Liefs, Josine

   Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Haha, dank je mam! Maar ik ben nog steeds geen model hoor 😉 xx

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.