Het begin van de herfst vraagt om zachte tonen, in deze grijze luipaard & rose tinten

De herfst heeft iets magisch, vind je niet? Ik hou van het veranderen van de seizoenen, want hetzelfde geldt voor mijn kledingkast. Vorige week heb ik al mijn zomerkleding opgeborgen en mijn winterkleding weer tevoorschijn gehaald. Het fijne van dit seizoen zijn de laagjes, maar dan wel op de goede manier. Onderaan staat wat ik precies draag.


luipaard & rose luipaard & rose luipaard & rose


Om eerlijk te zijn, ben ik niet zo’n truien-type. Ik hou meer van vesten, want die trek je makkelijk weer uit. Deze trui is erg licht en draagt heel fijn, een goede keuze dus. Ik combineer de trui met een blouse, deze heeft een print met kleine hartjes. De strik zit vast aan de blouse, ik vind het zo leuk samen staan.

Deze week lap ik de fashion rules aan mijn laars. “Vermijd accenten op je breedste deel, oftewel je heupen voor peervormige dames”. Daar doe ik dus niet aan mee. Waarom? Ik draag gewoon waar ik zin in heb. Toen ik deze jeans zag wist ik dat ik deze wilde hebben. Toen deze binnenkwam wist ik niet hoe snel ik deze moest passen. Wat bleek, als gegoten! Ik draag de jeans hier met rose tonen, maar het kan ook prima met grijs of zwart. Eronder draag ik sneakers, een goede mix tussen preppy & casual, net als ik!


luipaard & roseluipaard & rose luipaard & rose


Deze blouse zul je me vaker zien dragen, het past eigenlijk bij alle items in mijn kledingkast. Ik kocht deze online en ik draag een maat 48, ruimer dan normaal maar er zit geen stretch in. Het zit heerlijk want het is van viscose gemaakt. Jammer van de kou, want de korte mouwtjes zijn zo leuk. De trui valt ruim en ik draag hier een maat M. De jeans heeft een mid rise en valt dus niet hoog maar normaal, ik draag een maat 48 en valt normaal.

jasje MS Mode (oud)
trui c/o Zizzi
blouse C&A
jeans c/o Zizzi
schoenen Nike Airforce 1
tas kringloop

6 Responses

  • theBiggerBlog - Josine

   Dank je babe! Ook echt een van m’n favo looks van dit moment. xx

   Reply
 1. Margo

  DIE BROEK AAAHH!!! NEEEEDDZZ! Super cool en wat heb je hem weer heerlijk gecombineerd. Fuck fashion rules, daar doen we toch niet aan 😉

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ha! Precies, doen wij niet aan. Ja ben ook zo blij met die broek, al een paar keer gedragen, zit heerlijk! thnx babe

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.