web analytics

festival outfit: luchtig zwart

Vorig weekend besloot ik toch naar Lowlands te gaan. Voor het eerst in jaren was het niet uitverkocht. Veel outfits dus, waaronder luchtig zwart.

Dit is een van de outfits die ik overdag droeg. Om eerlijk te zijn was dit op zondag, een warme dag na veel feesten. Ondanks de warmte koos ik toch voor helemaal zwart, maar dan wel op een luchtige manier.

festival outfit: all black

Deze chiffon blouse heeft een losse pasvorm en draagt ondanks de synthetische stof heerlijk op een warme dag. Het is een dunne stof, dus transparant. Ik draag er een katoenen hemdje onder, ik had het lef niet om met alleen een BH te gaan maar dat zou ook een gave optie zijn. De blouse is maat 48, wat ik nodig heb voor mijn heupen. De blouse knoopt niet tot onderaan dicht, dus je kunt de punten zelfs nog knopen, leuke look. De chino shorts zijn van H&M+ van lang geleden, zo zie je maar, wie wat bewaard die heeft wat. Natuurlijk draag je gemakkelijke schoenen op zo’n dag, dus ik koos voor deze plateau wellies met slangenleer. Toch wat kleur, comfortabel genoeg en eleganter dan een platte laars.

festival outfit: all black

http://clk.tradedoubler.com/click?p=215123&a=2490890&g=20755384&url=http://www.msmode.nl/damesmode/broeken/shorts/short-van-twill-738744.html

festival outfit: all black

Klik hieronder op de links om direct te shoppen
blouse c/o MS Mode | shorts H&M+ (alternatief hier MS mode) | sandalen geshopt in Londen

[showad block=4]

theBiggerBlog.com uses affiliates

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: