Rood, goud & leopard  print midden in Liverpool, de perfecte plus size proof shopping stad!

Terwijl het hier in Nederland met bakken uit de lucht viel, renden wij van winkel naar winkel in het Britse Liverpool. Wat is dat toch een geweldige stad, maar daar later meer over! In de straat van ons hotel waren overal leuke plekjes, perfecte plek om mijn nieuwe leopard lievelingsbroek vast te leggen.


Leopard in Liverpool Leopard in Liverpool Leopard in Liverpool


Ken je dat? Je koopt een item en dan zie je meteen de look voor je? Zo werkt het eigenlijk altijd bij mij, alleen is het dan altijd weer de vraag of het ook echt leuk staat. Eenmaal thuis dook ik mijn kast in want ik moest mijn koffer inpakken om naar Liverpool te gaan. Weinig tijd, maar één ding stond vast, combineren met rood en goud. Wie wat bewaard, die heeft wat. Mijn mooie rode top van begin dit jaar paste er perfect bij. En mijn gouden laarsjes, ja daar zijn ze weer!

“I get by with a little help from my friends”- John Lennon

Helemaal enthousiast ging ik naar Liverpool om de beurs te bezoeken, we maakten er een lang weekend van. Altijd leuk om in een andere stad te zijn, zeker in Liverpool met zoveel mooie gebouwen. Natuurlijk moest een foto bij de traditionele Britse telefooncellen ook. Wel jammer van de geur, maar goed dat dit niet vastgelegd kan worden!


Leopard in Liverpool Leopard in Liverpool Leopard in Liverpool


Enige tijd geleden spotte ik deze broek al eens in de lookbooks van MS mode. Ik kon niet wachten tot de eindelijk in de winkels zouden hangen. Toevallig kwam ik langs een winkel maar daar was mijn maat al uitverkocht. Toch nog even snel langs een ander filiaal en ja hoor, dat hing maat 48. De broek zit ontzettend lekker en is van een stevige stof gemaakt, dus tekent niet. Er zitten lichtere en donkere delen in de stof, wat de broek extra leuk maakt.

pet c/o SuperAngel Eindhoven
top Mat Fashion c/o navabi
broek c/o MS Mode
handtas & laarzen H&M
oorbellen Ali Express

de rode top zag je eerder hier:

oude liefde roest niet

8 Responses

 1. Babs

  Wat staat je dat goed Josine! En je kan zo waanzinnig mooi combineren. Ik zag laatst ook zo een broek, maar durfde het niet aan… kwam bij dat een maat 42 wel een maatje S leek. En ik had in gedachten, combineren met zwart? Verder kom ik dan niet.
  Die rode top en die laarsjes erbij, dat vind ik een te gekke combi!
  Liverpool lijkt mij ook geweldig om naar toe te gaan. Heerlijk, dat Engelse, ik hou ervan.
  Ik ga ook even kijken bij MS, leuk!

  Reply
 2. MARIJKE

  Wat een toffe outfit weer! Heb toevallig gister de broek ook besteld. Komt vandaag binnen, hoop dat ‘ie goed past want vind m zoooo mooi!

  Reply
 3. Sarah

  Wow! Super stijlvol. Ik ben helemaal fan van die rode top! En haha… slechte geurtjes in en rond telefooncellen? Inderdaad maar een geluk dat die nog niet kunnen worden vastgelegd 😉

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.