The devil is in the detail, met deze zwarte look & kleur in de details. Laarzen om mee weg te lopen!

Het kostte tijd, heel veel tijd, maar dan heb ik ze ook eindelijk gevonden. Deze perfecte laarzen. Veel winkels, veel gepas en vooral veel frustratie maar het was het allemaal waard. Natuurlijk bekijk ik veel plus size webshops maar met schoenen is dat toch lastiger dan kleding.


Laarzen om mee weg te lopen

Laarzen om mee weg te lopen

Laarzen om mee weg te lopen


Nu heb ik ook geen makkelijke voeten, een hoge wreef en dan nog eens die niet-slanke kuitjes. Toch vond ik vroeger altijd laarzen die ik past, door goed te zoeken. Dus ik ging voor old school shoppen. Weet je nog dat ik schreef dat je je shape moet shoppen en niet je maat? Dat geldt ook in laarzenland. Wat heb je nodig? Een lieve medewerker die je niet meteen afschrijft op je dikke kuiten, maar je overtuigd om ze gewoon even te passen. Yes, ze had gelijk!

if you don’t try, you will never win

Donkerrode laarzen, oke. Iets nieuws voor mij, geen makkelijk te combineren zwart of stoer camel. De eerste keer dat ik ze aantrok was ik helemaal met die kleur bezig, nu heb ik dat al niet meer. Het is 2016, ik laat het obsessief combineren los, althans probeer ik. Deze zwarte tuniek heeft tricot op de mouwen en schouders en is van crepe op het lichaam, dus het valt erg mooi. De gebreide maillot heeft een werkje erin en is wat dikker, wat ik prettiger vind als de focus zo op mijn benen ligt. De panty shopte ik vorig jaar in Antwerpen maar ik heb geen idee hoe die zaak heet. Toen ik mijn laarzen ging opruimen kwam ik deze tas tegen, die heb je al eens eerder gezien. Wat een match!


Laarzen om mee weg te lopen

Laarzen om mee weg te lopenLaarzen om mee weg te lopen


De tuniek die ik draag is gemaakt van een lichte crepe stof, die een mooie valling heeft. Doordat het een wijde pasvorm heeft en vrij recht is, tekent het bijna niet. De bovenkant is gemaakt van tricot en draagt dus erg comfortabel. Ik combineer het met een dikke maillot met werkje erin, die ik ooit eens kocht in een klein winkeltje in Antwerpen. Bij zo’n all black look staan accessoires met een felle kleur erg mooi, vandaar de laarzen en de tas.

tuniek H&M+
oorbellen primark
laarzen Invito
tas c/o Topvintage

15 Responses

 1. Hanneke

  Nog stééds een super inspirerende blog!!!! En het staat leuk allemaal!… helemaal niet vervelend om zo’n ” oude ” blog weer te lezen X

  Reply
 2. Lesley

  Dit staat je echt heel erg goed! Laarzen voor mij is meestal echt een crime. Ik moet nog weer wennen aan de hoge laars maar nu ik dit zie ga ik er al weer anders over denken :- )

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Oh ja, passen ze je niet? Te wijd of te smal? Dit najaar ga je de perfecte laars vinden, zoveel keus! xx

   Reply
   • Lesley

    Altijd te smal helaas. Meestal bij m’n kuiten of voor m’n brede voeten hahah ga van het weekend eens passen 🙂

 3. Debbie

  Superleuk, toch!? Ik vind het een prachtige kleur. Ik moet zeggen dat ik al een paar jaar alleen maar enkellaarsjes draag, ook onder jurkjes. Als ik nu weer lange laarzen aantrek (ik heb ze nog wel) vind ik ze zo warm aan de benen met dat lauwe winterweer dat we hebben tot nu toe hahaha. Maar ik wil wel ook nog eens een paar mooie leren goedpassende zwarte laarzen. Waar mijn steunzolen ook nog eens inpassen (da’s sinds dit najaar een issue waar ik rekening mee miet houden) …

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Thanks! Nou ik draag het liefst heel het jaar door laarzen hoor, maar het ligt er aan wat voor. Ik draag geen dik gevoerde laarzen nee.. Oh ik zag bij Gabor dat ze speciaal aangeven in welke schoenen steunzolen passen of niet. x Josine

   Reply
 4. Patricia Vos

  De schoenen zijn helema top! De kleur is heel erg mooi. En je kuitjes zien er goed in uit. 😀

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Ja, het combineren heb ik me maar bij neergelegd 🙂 gaat tot nu te goed! Lfs Josine

   Reply
 5. Anita

  Hi Josine,
  Je rode laarzen zijn helemaal geweldig!!!! Staan je fantastisch!!!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.