ijskoud in blauw

ijskoud in blauw

Geen winterdipje dit jaar, ijskoud in blauw in deze warm jas. De donkere dagen zijn kort, dus vrolijk ze op met wat kleur.

Het is koud buiten en het wordt alsmaar kouder. De bladeren vallen, de dagen zijn korter maar ook donkerder. Als je net als ik ‘s morgens in het donker naar het werk gaat, maar ook weer ‘s avonds in het donker thuis komt dan heb je soms iets nodig wat je dag op kan vrolijken.

ijskoud in blauw

ijskoud in blauw
waar te shoppen? zie onderaan de pagina

winter blues

Deze wollen jas is optisch recht, maar loopt iets uit aan de onderkant. Hierdoor is het een fijne jas voor alle lichaamstypen. Je curves passen er prima in, de armsgaten zijn ruim maar niet lomp. De riem kan er af, maar is juist fijn om je middel mee te accentueren. Laten we eerlijk zijn, een jas is altijd volumieus dus dan moet ‘ie wel mooi zitten! Met deze statement kleur, ijskoud in blauw heb je weinig meer nodig. Ik combineer het hier met een gebreide baret, leren handschoenen. De broek is van de reguliere collectie van H&M, joggers, de schoenen zijn van New Look, wide fit. Ideaal voor bredere voeten, met een sokje erin met een glittertje van Primark.

winter blues

winter blues
de jas is verkrijgbaar in roze, zwart en blauw

winter blues

winter blues

winter blues

jas c/o BonPrix, Maite Kelly collectie | broek H&M | schoenen wide fit New Look | sokken Primark

[showad block=36]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

 • admin 9 November 2015 15:40

  Thankx sytse!

 • admin 9 November 2015 15:39

  Dankjewel, ik vond de kleur ook zo mooi. Weer eens iets anders dan altijd zwart, hihi

 • Bertine 7 November 2015 12:25

  wat een prachtige jas! hele mooie kleur ook…

 • Sytse 7 November 2015 00:44

  Ik houd wel van wat kleur dezer dagen. En die blauwe jas staat je goed zeg!

Leave a Reply