Een beetje AC/DC op de vroege morgen kan geen kwaad toch.. “I wanna rock”

Althans, dat was mijn gedachte toen ik dit jurkje zag. Ik zocht al een tijdje een rock chick jurkje zoals deze, al hield toch iets me tegen..


I wanna rock I wanna rock


Toen ik verliefd op hem werd vond ik al verdacht hoor, hij hield niet van voetbal en ook hoefde geen Studio Sport aan op zondag. Ook was hij super galant en gaf me altijd complimentjes. Hij was toch al 30 toen ik hem ontmoette, in mijn ogen stokoud destijds, dus wat was er dan mis met hem? Ah, dat is het! Mijn vriend is metal gek, echt all the way alleen dan zonder de zwarte nagellak en lange haren. Hij houdt zijn hele leven (en dat is lang hoor) al van metal en dan specifiek van death metal.


I wanna rock


Wat hield me dan tegen, als hij zo’n rocker is? Misschien is het je ontgaan maar er is echt een mega trend gaande om rock en metal shirts. Van Metallica, tot Guns ’n Roses tot aan AC/DC, je ziet overal de shirtjes en jurkjes met deze bands erop of soortgelijke printjes. Dit is natuurlijk een echte no-go volgens al die echte rock fans, want de meeste grietjes die dit dragen hebben nog nooit een nummer van de band die ze dragen gehoord. Aha, maar ik wel, ja misschien niet altijd vrijwillig maar ik heb ze gehoord hoor. Praaaaachtig, zei ze sarcastisch.


I wanna rockI wanna rock


Nu staat er op dit jurkje helemaal geen band, dus geen paniek (al heb ik wel al een AC/DC shirtje gekocht, maar die muziek vind ik dan ook leuk dus dan mag het). Het jurkje is maat 22, want ik vind Boohoo toch altijd wel wat klein vallen. De panty heb je al 100x gezien, zit toch zo lekker! De laarzen shopte ik in de sale en zijn van de reguliere collectie, ik vind ze zo gaaf! Het jasje heb je al eerder gezien en hier leef ik zo ongeveer in, ik draag het zo vaak. Dit is overigens een maat M. Alle shopping details vind je hieronder.

jasje c/o Miss Y by Yoek
jurk Boohoo
panty c/o Zizzi
laarzen River Island
tas c/o Monsak

6 Responses

  1. Sheila

    Oh, dat jurkje staat je echt leuk. En leuk die combi met dat jasje. Ik houd er van. Ik vind het wel leuk dat er van die rock thema’s zijn, maar de helft van de draagsters weten niet eens wat voor muziek ze maken. Ik let daar dus wel op. Guns ‘N Roses draaide ik vroeger veel, dus daar zou ik een shirt van halen. Maar als er een band is die ik niet (goed) ken, zou ik er dus ook geen shirt van halen. Hoe leuk dat ding ook is. Voelt gewoon raar.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.