een bij elkaar geraapt kostuum voor Halloween

een bij elkaar geraapt kostuum voor Halloween

Een spookachtig Halloween in the Haunted Castle met een bij elkaar geraapt kostuum

Vrijdagnacht was horror night! Ik ging naar Haunted Castle in Lisse. Een evenement in het bos, bij het kasteel van de Keukenhof met vier spookhuizen. Wat was dat gaaf! Ik ben dol op verkleden, maar de make up bij Halloween vind ik nog gaver! Wat vind je van mijn look? Ons bezoek aan het kasteel kwam vrij spontaan, dus veel tijd voor een echte outfit had ik niet. Deze look is bij elkaar geraapt maar vind ik erg goed passen bij het thema.


halloweenhalloween


Eigenlijk had ik dus helemaal niks om aan te trekken, want pakjes met skeletten erop hangen niet standaard in mijn kast. Dit jurkje heb ik ooit een gekocht omdat ik verliefd ben op deze preppy school girl look. Helaas was het te krap op de armen, dus heb ik die eruit geknipt om het met een jasje of vestje te dragen. Het echte plan was om het netjes om te stikken, maar dat is me nooit meer gelukt. De jurk bleek erg snel te kreukelen en dus voelde ik me er niet prettig om het te dragen. Wél was het perfect voor deze look, gecombineerd met een biker jack voor de kou.

Toen we aankwamen moesten we eerst even langs de EHBO want mijn vriendin (hier met sugar skull schmink) had hoofdpijn. Ze stelde zich aan, want ik was natuurlijk degene met een spijker door mijn hoofd en je hoorde mij niet piepen, haha! Eenmaal daar bleek het echt een creepy tent te zijn, met smalle kamertjes met plastic gordijnen, smalle bedjes. Ik vond het de perfecte plek om even snel foto’s te maken. De arts moest lachen en zag het enge er niet aan, teveel horrorfilms gekeken denk ik. Dit is toch een perfecte Halloween-achtige enge dokterskamer? Mijn complimenten.


halloween halloweenhalloween


Tja, Halloween is over komen waaien uit Amerika en echt totaal niets Hollands. Zo commercieel als ik ben, vind ik het natuurlijk heel erg leuk! Een verkleedpartijtje is altijd leuk toch? We wisten niet wat het weer zou doen, want we gingen naar een open lucht festival, the Haunted Castle in Lisse. Verkleed komen was niet verplicht, dus we gingen helemaal los met onze make up. De outfits hielden we op donker en mysterieus. Ik droeg dit Victoriaanse jurkje met hooggesloten kraagje en strik. De panty is van Zizzi en eroverheen draag ik kniekousen.

jurk Primark
biker jasje H&M+
panty c/o Zizzi
laarsjes Dolcis

Mijn outfit voor Halloween 2017 én een uitgebreide Halloween make up tutorial:

trick or treat, Halloween

Hier lees je meer over mijn ervaring tijdens Haunted Castle:

Haunted Castle

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

  • Hanneke 30 October 2016 10:33

    Josine!… Je ziet er súper gaaf en mooi uit‼️ Knap gedaan….:) X

  • thebeautyblognl 30 October 2016 10:06

    Super gaaf gedaan! <3

Leave a Reply