web analytics

Een spookachtig Halloween in the Haunted Castle

Vrijdagnacht was horror night! Ik ging naar Haunted Castle in Lisse. Een evenement in het bos, bij het kasteel van de Keukenhof met vier spookhuizen. Wat was dat gaaf! Ik ben dol op verkleden, maar de make up bij Halloween vind ik nog gaver! Wat vind je van mijn look?


halloweenhalloween


Toen we aankwamen moesten we eerst even langs de EHBO want mijn vriendin (hier met sugar skull schmink) had hoofdpijn. Ze stelde zich aan, want ik was natuurlijk degene met een spijker door mijn hoofd en je hoorde mij niet piepen, haha! Eenmaal daar bleek het echt een creepy tent te zijn, met smalle kamertjes met plastic gordijnen, smalle bedjes. Ik vond het de perfecte plek om even snel foto’s te maken. De arts moest lachen en zag het enge er niet aan, teveel horrorfilms gekeken denk ik.


halloween halloweenhalloween


Tja, Halloween is over komen waaien uit Amerika en echt totaal niets Hollands. Zo commercieel als ik ben, vind ik het natuurlijk heel erg leuk! Een verkleedpartijtje is altijd leuk toch? We wisten niet wat het weer zou doen, want we gingen naar een open lucht festival, the Haunted Castle in Lisse. Verkleed komen was niet verplicht, dus we gingen helemaal los met onze make up. De outfits hielden we op donker en mysterieus. Ik droeg dit Victoriaanse jurkje met hooggesloten kraagje en strik. De panty is van Zizzi en eroverheen draag ik kniekousen.

jurk Primark (vorig jaar)
biker jasje H&M+
panty c/o Zizzi

Hier lees je meer over mijn ervaring tijdens Haunted Castle:

Haunted Castle

4 Responses

 1. Hanneke

  Josine!… Je ziet er súper gaaf en mooi uit‼️ Knap gedaan….:) X

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   thnx babe, duurde even (was een uur bezig haha)

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: