SEARCH

Griekse kleuren

Griekse kleuren

In style met de Griekse kleuren in blauw & wit

Wanneer je op een eiland bent dat staat bekend op haar witte huisjes en blauwe daken, het Griekse eiland Santorini. Het zijn één van de mooiste kleurencombinaties en perfect in de zomer. Tijdens een lange wandeling maakten we spontaan deze outfit foto’s. Overal zijn leuke straatjes, mooie plekken en vooral een waanzinnig uitzicht.


greek colors Griekse kleuren


Er wordt me regelmatig gevraagd wat ik draag op vakantie, of wanneer het zo warm is. Ik kies graag voor lichte kleding, wat vooral comfortabel zit. Het is misschien dan wel het verboden woord in modeland, comfortabel, maar wanneer het bloedheet is kan me dat niks schelen. Wel gezegd, comfortabel betekent niet meteen lelijk, mode-loos en oubollig. Je moet er natuurlijk wel een beetje je best voor doen!

I need vitamin SEA

Ondanks dat ik zoveel mogelijk synthetische stoffen probeer te ontwijken in de zomer, draag het soms wel. Zoals bijvoorbeeld deze blouse, mouwloos, van een hele lichte stof gemaakt en zit niet aangesloten. De stoffen van tegenwoordig zijn veel meer ademend dan ze vroeger waren. Ik draag er dan ook een katoenen topje onder, waardoor het goed te doen is. De denim shorts die ik draag heb ik al een hele tijd en zijn altijd zo fijn op vakantie. Het maakt een outfit direct een stuk meer casual en zit gewoon heel lekker. Zeker voor zo’n wandeling als deze! Ik draag eronder gewoon slippertjes, met al die rotsen daar loopt dat het fijnst.


Griekse kleuren Griekse kleuren


Het gebeurd zelden dat ik een tas helemaal geweldig vind en zeker wanneer het gaat om een designer handtas. Ik geef namelijk vrij weinig om merken, ik koop alleen iets wat ik mooi vind. Deze had dus beide, een witte tas van leer. Gestand met een patroon en afgewerkt met blauw, ik vind het een prachtige tas en ideaal voor op vakantie. Er kan veel in zonder dat het een hutkoffer lijkt, is makkelijk in gebruik en heeft een extra vakje voor belangrijkste spullen.

blouse c/o Bonprix
hemdje H&M basics
shorts MS mode
slipper Havaiianas
tas Karl Lagerfeld
horloge Guess

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

4 Comments

  • Vanessa 29 May 2016 19:09

    Ik draag eigenlijk nooit jeans shortjes omdat ze mijn bovenbenen accentueren, maar deze lange blouse is daarvoor ideaal!

  • Evi 20 May 2016 07:10

    Mooie outfit, mooie tas, mooie omgeving! En ook je haar vind ik supermooi!

  • hanneke 17 May 2016 12:05

    Prachtig die conbinatie met blauw en wit…Staat je geweldig!!! Mooie foto’s, compliment voor de fotograaf!!!!

Leave a Reply