miss etam

Eén van de beste basics, grey jeans. Heb jij al een miss etam jeans in je kast hangen? Ik mocht er eentje testen

Vorige week kreeg ik een pakketje thuis gestuurd van miss etam. Het was zo gaaf ingepakt, zoals te zien is op de foto. Wat er in zat was niet een verrassing, een spijkerbroek. Ik mocht een jeans testen en ik ging voor een grey jeans.

De grijze spijkerbroek is zo’n tijdloos model en kleur, dat je het een basic kunt noemen. Het is eigenlijk een zwarte denim die helemaal is afgewassen tot licht grijs. Je ziet dus nog plekken waar het donkerder is en plekken waar het heel licht is. Dit combineert eigenlijk met alles, maar ik koos voor deze look een zwart-wit look.


black, white & grey jeansblack, white & grey jeans black, white & grey jeans


Ik kijk er altijd tegen op om een nieuwe spijkerbroek te vinden. Het betekent vaak veel verschillende broeken aantrekken, ongelukkig in een pashokje en weer denken dat het allemaal aan jou ligt. Toen miss etam vroeg om een jeans op te sturen was ik dus een beetje zenuwachtig, zou deze wel passen? Op basis van mijn heupomvang ontving ik een spijkerbroek in maat 48.

step out of your comfort zone & dare to wear

De broek past precies, iets te precies in de taille, maar na een half uur zat de jeans erg lekker. Hieronder een foto van mij totaal out of my comfort zone. Ik heb flinke heupen en ik vind dat mijn dijbenen erg opvallen in een lichte broek. Daarom is het zo leuk om dit eens te proberen! Een broek die ik eerder niet snel zou kiezen, maar nu na het passen toch zal dragen.


black, white & grey jeansblack, white & grey jeans


Ik koos voor een skinny model, maar er zijn nog veel meer pasvormen te krijgen. Je vind ze allemaal in de winkel, maar ook in de webshop online. Momenteel krijg je 20% korting op heel veel jeans. Ze hebben verschillende pasvormen en styles, voor ieder wat wils. En bestel je online, dan wordt het gratis verzonden, dat is nog eens makkelijk! update: gebruik de app en spaar voor leuke acties en kortingen. 

leren gilet Bandolera
top Primark
jeans c/o miss etam

8 Responses

 1. Marc

  Zoveel mensen, zoveel meningen; het model is prima, maar een vaal-zwarte jeans…. nee niet charmant. Hetgeen ik wel van het model vind, ik ben dol op dames met een +! Blij dat er vrouwen zijn die zich er aantrekkelijk bij voelen, want dat straal je uit, en terecht!

  Reply
  • admin

   Dankje Marc! Ieder z’n mening, een vaal zwarte jeans is niet iedereen z’n favoriet. Bedankt voor je compliment! ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply
 2. Marian

  Ziet er goed uit!
  Heb al eerder Jeans van Miss Etam gehad, met wisselend succes.
  Ben nu al n tijdje op zoek naar een grijze jeans dus van t weekend maar eens gaan passen bij Miss Etam (dat gewurm in die pashokjes haat ik maar n broek die niet past terug brengen naar t postkantoor vergeet ik soms zomaar)

  Reply
  • admin

   Dank je Marian! Dat postkantoor ken ik.. Nu je het zegt, ga ik er maar snel even heen 🙂
   Ben benieuwd hoe de grijze jeans je staat hoor, shopze ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: