Denim, volant & de gouden schoentjes

Je zag ze misschien al voorbij komen, de gouden schoentjes. Ik ben er helemaal verliefd op, of moet ik zeggen blind van, want ze zijn letterlijk oogverblindend. De metallic trend vind ik helemaal geweldig. Wat begon met een voorzichtig riempje en wat sierraden, worden langzamerhand items, schoenen en tassen in goud en zilver.


denim & gouddenim & goud denim & goud


Deze look lijkt misschien vrij basic, maar dat is het niet. De blouse is een nieuwe favoriet in mijn kast, de witte, soepele blouse draagt zo fijn! De uitlopende mouwtjes poffen licht, wat ik zo leuk vind. De hals heeft een klein opstaand randje en een volant, of ruffel over de decolleté. Het bovenste deel is van een transparante stof, de rest van een meer dekkende stof. Het is van een fijne viscose die licht kreukt, maar dat mag ook wel bij zo’n blouse. Het belangrijkste is dat deze heerlijk zit. Ik draag de blouse meestal onder een lang vest of blazer, maar straks in het voorjaar ook zo.


denim & goud denim & goud denim & goud


De jeans zijn een skinny fit en sluit mooi aan. Zoals jullie weten hou ik wel van een flink bewerkte jeans, dus dit is de degelijke versie voor mij, wat perfect is voor die koudere dagen. De jeans past perfect, waardoor ik er prima een kortere top op kan dragen. De jeans draag ik in maat 48 en de blouse in maat L. Je vind de linkjes onderaan deze pagina. Ook maakte ik een foto met een vest erover, die ik shopte in de sale.


gouden schoentjes

blouse & jeans c/o Junarose
cardigan & boots H&M
socks Primark
purse c/o Pauls Boutique

9 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.