In 2017 ga ik voor goud!

Letterlijk. Het nieuwe jaar staat voor de deur en ik heb een heleboel plannen. Voor mezelf en voor mijn blog! Wat zijn jouw plannen voor het nieuwe jaar? Geluk & gezondheid staan met stip op nummer 1, maar toekomstplannen zijn voor mij dit jaar ook erg belangrijk aangezien ik nog steeds op zoek ben naar de juiste uitdaging op werkgebied. Voor dat we over werk praten, gaan we eerst proosten op het nieuwe jaar!


goud goudgoud


Deze rok is toch echt party ready? Toen Elvi me vroeg voor een samenwerking wist ik dus wel wat ik wilde, deze gouden rok! Niet echt een rokje om aan te trekken naar de Appie, maar zeker wel voor een feestje. Misschien dat ik deze ook ’s zomers kan dragen met een spijkerjack en gympjes. Wat vind jij? Nu ging voor een feestelijke look. Op de rok draag ik een licht transparante top van Zara, in maat XXL (want ja, die verkopen tegenwoordig ook deze maat, al moet je goed zoeken). De panty is een fishnet panty, heel gaaf vind ik zelf en shopte ik bij Yours Clothing, die overigens geweldige beenmode hebben tot maat 60. Alle linkjes vind je onderaan.


goud

goud


Wat zijn jouw plannen voor Oud & Nieuw? Eigenlijk hou ik niet zo van die dag, altijd al gehad. Ik ben doodsbang voor vuurwerk, dus ondanks dat ik het heel leuk vind om om middernacht te proosten, kijk ik altijd zo tegen al dat vuurwerk op. Gelukkig heb ik wel de juiste outfit klaar, of wordt het toch iets anders? In ieder geval iets met glitter! Zo ook op mijn make up. Ik draag hier strass steentjes naast mijn ogen voor een echt feestelijke look. Ik ben dol op glitter en elk excuus om ze te dragen pak ik met beide handen aan.


gold

top Zara
rok c/o Elvi
panty c/o Yours Clothing

7 Responses

 1. Anne-Marie

  Wauw, dit staat je echt geweldig. Een fijne oudejaarsavond alvast. Ik heb er altijd een hekel aan gehad, vandaar dat ik al jaren deze dag doorbreng in de zon!

  Reply
  • theBiggerBlog - Josine

   Oh wat heerlijk! Goed idee trouwens, alleen ons budget was op hihi! Geniet er van, liefs Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.