Als een girlboss in een piqué roze pak, in de straten van Eindhoven

Tijdens mijn trip naar Best moest ik ook eventjes langs Eindhoven, want daar zit de winkel van Martje, namelijk Big Girlz. Terwijl ik door de winkel speurde, de nieuwe collecties bekeek viel mijn oog steeds op dit pak. Echt zo’n girlboss pak, maar dan casual, echt Josine. Eigenlijk wilde ik niks passen én niks shoppen. Toch kon ik de verleiding niet weerstaan en maakte ik meteen wat foto’s.


girlboss girlboss


Regelmatig wanneer ik foto’s maak krijg ik altijd wel reacties van mensen die voorbij lopen. Deze keer was het een jongen die op de bus stond te wachten en een passie had voor fotograferen, hij vroeg om de camera en begon te schieten. Ik vond het zo leuk dat hij dat gewoon vroeg, ik hou van spontane mensen! Dus jongeman onbekend, alsnog bedankt. Vervolgens kwam er nog een dame aangelopen die mijn blog volgt, wat ontzettend gezellig is het toch in Eindhoven de Gekste! Wat ontzettend leuk, Maria.


girlboss girlboss


Mijn liefde voor roze loopt langzamerhand wel de spuigaten uit he? Ik kocht deze schoentjes onlangs en passen er perfect bij. De satijnen pyjama look top heb ik al een tijdje en draag ik graag onder jasjes omdat het net ietsje wijder valt. De pet kreeg ik van Martje, want Big Girlz verkoopt ook een boel leuke accessoires, zoals petten, shawls, sierraden en meer. De winkel vind je op de Leenderweg 74b in Eindhoven, je kunt voor de deur (betaald) parkeren. Ook kun je haar eigen label SuperAngel shoppen en zelfs custom made samenstellen.


girlboss girlboss


Dit pak is van Yest(a) en gaat van maat 42 t/m 52, hier draag ik maat XXXL wat officieel een maat 48 is, maar ik vind het ruim vallen. Dit soort broeken staan mij normaliter nooit, dus wilde ik de broek wat losser. Het jasje hoort erbij en heeft dezelfde stoere wassing, de maat is geloof ik 46. Beide zitten echt zo lekker, de broek heb ik meteen gekocht en gedragen. De broek heb ik ook al gecombineerd met witte sneakers en een denim jasje.

blazer & broek Yest
top MS Mode
schoenen Primark
Pet c/o Big Girlz

 

Je vindt Big Girlz op Facebook waar Martje regelmatig nieuwe items uit haar winkel laat zien.
Klik hier om direct naar de pagina van Big Girlz te gaan.

15 Responses

 1. Benthe

  Erg mooie kleur ! En wat ontzettend gaaf dat iemand gewoon om de camera vroeg, de foto’s zijn prachtig geworden!

  Reply
 2. Romy

  Superleuk, zo’n roze outfit! Dat is ook mijn favoriete kleur 🙂 En wat gaaf dat je iemand tegenkwam die je blog volgt!

  Reply
 3. nancy

  Oh, waarom is dit niet in maat 38!!! Ik vind het prachtig! Maar het staat jou dan ook wel echt geweldig, en die schoenen zijn te gek.

  Reply
 4. Hanneke

  Wat een waanzinnig gaaf pak Josine‼️ Wil ik óók‼️‼️‼️

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.