web analytics

geprinte broek

Wat draag jij op een luie dag? Een goed moment voor joggers. De geprinte broek is een doorlopende trend, maar niet iedereen voelt zich er prettig in. Jij?

Om eerlijk te zijn, ik ben er zelf ook zo eentje. Ik vergeet soms dat een print soms zoveel beter kan staan dan een uni kledingstuk. Zou jij zo’n geprinte broek dragen? Het is alsof je je kunt verstoppen wanneer je helemaal in een kleur, met name in het zwart gaat. Soms kan een fashion rule toch echt minder flatterend zijn. Deze broek is een goed voorbeeld daarvan. Het liefst zou ik deze broek in het uni kopen, zwart of donker blauw, lekker veilig. Maar op een dergelijke dunne stof zie je alles, putjes, bobbels, alles! Vergeet ook de contouren niet, die in mijn geval -geloof me- totaal niet strak zijn. Toch vind ik een geprint item snel een groot oppervlak, maar met de juiste print hoeft dat niet zo te zijn.

printed pants

HM_printpants2

HM_printpants3

Deze joggers kocht ik bij de reguliere collectie van H&M. Bij de Plus collectie hebben ze ook wel dergelijke broeken, maar ik heb daar geen goede ervaring mee, de broeken passen me gewoon nooit goed en vallen erg klein. Deze joggers kocht ik in XL en zit prima. De top is ook van de reguliere collectie van H&M, ook hiervan draag ik een XL. Je zult deze top vaker hebben gezien, want ik heb ik deze in verschillende kleuren. De viscose slub jersey heeft een mooie valling en draagt heerlijk.  
HM_printpants6

Dit mag dan wel een makkelijke outfit zijn, maar niet zonder de juiste schoenen! Ik kocht deze super leuke sandaaltjes toen ik aan het shoppen was in Londen. Ze zijn van LinZi, een voordelige schoenenketen. Ze zitten heerlijk! Het kost me soms wat moeite om ze juist te combineren, aangezien ik dwangmatig ben met matchen. Working on it

HM_printpants7

HM_printpants4

top H&M | joggers H&M | schoenen LinZi | haarband (old)

[showad block=2]

One Response

  1. Lena

    Hartstikke leuk, zo’n broek, en het zit heerlijk. Ik heb nu 2 geprinte broeken, ze mogen zelfs af en toe mee naar het werk (op casual Friday 🙂 Leuke schoenen heb je erbij.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: