gekleed in herfstkleuren

gekleed in herfstkleuren

Dit jaar bepaalt de natuur de herfstkleuren, ook voor je garderobe

Alle seizoenen vind ik wel iets hebben, maar de natuur in de herfst vind ik op haar mooist! De kleuren van de bomen die veranderen, die bladeren die vallen, dat nazomerse zonnetje. Prachtig! Nu schreef ik eerder al een blog over de trend kleuren van het najaar van 2018, waarin je al zag dat veel van de herfstkleuren in voor komen. De geel tinten, met name okergeel, donker groen als smaragd en olijfgroen en diep rood en roze. Al deze kleuren zitten ook verwerkt in deze look.

lees ook: dit zijn dé trendkleuren van de herfst/winter 2018

Op één van die prachtige nazomerse dagen sprak ik af in Rotterdam met Beck om foto’s te maken. Ik droeg droeg die dag deze blousejurk en zat heerlijk, alleen deed ik er wel lage enkellaarsjes onder. Onlangs heb ik gelezen dat je tijdens de zwangerschap beter geen hakken kunt dragen omdat je dan voorover kunt vallen. Ik ben nogal een kluns, dus dat risico wilde ik niet nemen, maar toch deed ik voor de foto’s deze laarzen aan want zo zou ik het het liefst willen dragen!


herfstkleurenherfstkleuren

herfstkleuren

Het is wat lastiger shoppen, zo met een groeiende baby bump maar het gaat me tot dusver goed af. Nu moet ik wel eerlijk bekennen dat ik in verhouding tot andere meiden met 30 weken niet zo’n grote zwangerschapsbuik heb. Ik denk dat de kleine smurf genoeg ruimte heeft, haha! Soms is dat best lastig, ik ben dol op mode en zeker dit seizoen past helemaal bij mij. De kleuren, de styles zijn helemaal mijn smaak, maar ook het aanbod in grote(re) maten is beter dan ooit te voren. Dus ik pas een flinke dosis shop your shape toe en hoop dat deze trends lekker lang aanbleven!

Deze look koos ik uit in samenwerking met Belloya, waar maandelijks een blog van mij online staat. Dit doe ik samen met mijn collega’s Els, Marianne en Hermina. Zo zie je de nieuwste collectie van dit merk, elke keer op een andere vrouw. Wij hebben alle vier een andere lengte, ander figuur én andere style. Ik vind het zo leuk om die diversiteit te zien! De blouse jurk die ik hier draag is een maat 3, die nog net kan op de buik zoals je ziet. Wanneer deze niet meer dicht past, draag ik het open met een leuk shirt eronder op een skinny jeans of gecoate broek. Voor meer details en styling tips, lees dan even mijn blog op de website van Belloya.

 

blouse jurk c/o Belloya
laarzen invito
baret primark

 

banner

Josine Wille
Hi, welcome on theBiggerBlog.com! Read all about my passion for fashion, love for beauty & make up and much more.. Let me know what you think, I love to receive your messages. With love, Josine

You May Also Like

Leave a Reply