Festival vibes met dansjes & drankjes in de zon

Het festival seizoen is aangebroken en het weer is daar perfect voor. Heerlijk dansen in de open lucht, lang licht buiten en vooral veel gezelligheid. In deze sferen zat ik toen ik de foto’s van deze outfit maakte. Echt die-hard festivals bezoeken doe ik niet meer zoveel tegenwoordig, maar wel doe ik nog regelmatig drankjes op het strand met een gezellig muziekje bij de ondergaande zon.


festival vibesfestival vibes


Dit lijkt me de perfecte look voor zo’n spontane avond. De tuniek is licht doorschijnend maar niet tè, waardoor het direct mijn favoriete beach look is geworden! Ik draag het hier over mijn bikini top en eronder high waist shorts, waar je doorheen kunt zien, maar subtiel. Persoonlijk ben ik meer een tankini meisje, ik loop niet zo snel in een bikini. Ik heb littekens op mijn buik van een operatie en ook mijn navel vind ik niet heel mooi om te laten zien. Met een semi transparante tuniek als deze in combinatie met een high waist draag ik het wel.


festival vibesfestival vibes festival vibes


Heb jij nog leuke festivals op de planning staan? Nu we vlakbij het strand wonen, rijden we soms ’s avonds nog even die kant op voor een drankje. Daar is het nog niet echt warm genoeg voor geweest op een enkele dag na en toen konden we niet. Dus ik kijk uit naar de warme zomeravonden. Elk jaar kriebelt het wel weer om naar Lowlands te gaan, maar ook Mysteryland (en thuiswedstrijd voor mij) is ook elk jaar weer een leuk feestje. Genoeg om naar uit te kijken en voor te sparen, al denk ik dat ik dit jaar mijn geld uitgeef aan een heerlijke vakantie. Daar kan deze look tenslotte ook prima!


festival vibes


Wat ik zo leuk vind aan de tuniek, behalve de transparante stof, is dat de voorkant onderaan hoger valt dan de achterkant. Normaal ben ik niet echt van oversized, maar wanneer het transparant is zoals in dit geval, dan zie je je silhouet erdoorheen en dan vind ik het wel leuk staan. Ik draag hier de maat L wat past als een 46-48. De mouwtjes zijn precies goed van lengte en vallen ruim. De halslijn is wat wijder, wat ik erg leuk vind in combinatie met mijn bikini eronder. Al kun je dit ook prima dragen met een gestreepte top bijvoorbeeld.

 

 

tuniek c/o Yoek shop hier
bikinitop Forever 21 Plus oud
jeans shorts MS Mode shop alternatief
sandalen c/o Yours Clothing
pet & tas Action
oorbellen H&M

4 Responses

 1. Sammie

  Oh Mysteryland is zo gaaf! Ik ben dit jaar (afgelopen zaterdag) naar Lussylounge geweest, super van genoten! Je outfit vind ik te gek en perfect voor een festival, de foto’s met graffiti vind ik ook erg leuk!

  Reply
  • Sammie

   Lussylounge.. echt, mijn telefoon heeft een eigen wil 😉 Pussy Lounge it was 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: