Welk festival wordt het? De zomer is er, het feest kan beginnen!

Wie zegt dat zwart geen zomerse kleur is? Ik hou van zwart, wist je trouwens dat het een trendkleur is voor deze zomer? Hier draag ik zwart met wit gecombineerd, perfect voor een festival look.


plus size festival look festival look


Aangezien ik niet binnenkort op een bounty eiland zit, koos ik voor de casual look. Toch meer mijn ding. Helemaal festival proof, vergeet de hoed niet!  Heel handig, bescherming tegen de zon, of bij regen geen bad hair day. Ik knoopte er een bandana omheen, dan oogt het net even anders.

and if the music is good, you dance

Het enige wat aan mijn outfit ontbreekt is de perfecte festival handtas. Niet getreurd, heel toevallig (maar niet heus) zie je de perfecte tas in een andere post. Jij kunt ‘m winnen dus hou de site en social media in de gaten! De actie is inmiddels verlopen en de winnares heeft een mail ontvangen. 


curvy
festival look


’s Zomers draag ik het liefst shorts, je kunt het op zoveel verschillende manieren dragen. Het heeft een baggy fit, wat voor mij eigenlijk iets te wijd is maar bij shorts vind ik dat niet zo erg. Hier draag ik maat 50. Ik draag de pijpjes 1x omgeslagen, want dat vind ik leuk staan. Het broekje tot halverwege het dijbeen vind ik het mooiste staan bij mijn benen en heupen. Erop deze viscose top, maat XL van de reguliere collectie. Natuurlijk is het jasje dat waar het om draait: met de zwart wit print, de franjes en opgenaaide kraaltjes. Eigenlijk is het meer een blouson, een licht jasje. Ik draag hier een XL.

jasje c/o MS Mode
top H&M
shorts c/o MS Mode
sandalen & hoed Primark
armbandjes Zeeman  & c/o Bulu brands

6 Responses

  • theBiggerBlog - Josine

   En dat terwijl ik zelden rood draag, dankjewel! xx

   Reply
 1. Hanneke

  Staat echt heel leuk Josine ‼️ Én niet alleen op n festival … Die short is trouwens geweldig‼️ Jij showt weer eens dat ook de vollere lady’s dit mooi kunnen dragen… SUPER

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.