feestelijk beloofd

feestelijk beloofd

Wat heb jij feestelijk beloofd? Er is een boel gebeurd in 2015, laten we het einde van het jaar afsluiten met liefde door een simpele belofte.

Een mooie manier voor een fijne kerst is simpel met een feestelijke belofte. Hoe? Gewoon, door iemand iets te beloven waar diegene een stuk blijer van wordt. Zo simpel kan het zijn, let maar op, dit is mijn belofte.

#FeestelijkBeloofd: ik beloof dat ik deze kerst mijn vriend niet zal dwingen tot het dragen van een foute kersttrui.

…stiekum hoop ik dat hij de trui heeft geaccepteerd en toch aantrekt! Oké, back to fashion.

feestelijk beloofdfeestelijk beloofdfeestelijk beloofd

Dit mooie initiatief komt van BonPrix. Kerst vind ik de fijnste tijd van het jaar en een beetje positivisme kunnen we absoluut gebruiken in de wereld. Als jij iets zou kunnen beloven, wat zou dat dan zijn? Ik ben heel erg benieuwd wat voor belofte jij maakt voor jouw lieve vriend of vriendin, familie of collega? Er is een speciale site waar je dit bericht kunt delen, klik hier en deel het direct. Om te laten zien hoe divers BonPrix is met hun collectie, mocht ik een outfit uitkiezen en delen met je. Ik koos voor deze prachtige pailletten-jurk en korte blazer. Onderaan de pagina lees je alle details hierover.

feestelijk beloofdfeestelijk beloofdfeestelijk beloofd

Wat draag ik? Deze aansluitende jurk is gemaakt van twee lagen. De voering is eigenlijk de jurk en daar overheen zit een mesh laag met pailletten. Echt een jurk voor een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld Kerst met een beetje kleur of Oud & Nieuw met een heleboel sprankel. In draag de jurk met een 20 denier panty en hoge hakken, extra feestelijk! Deze dunnere panty kan prima, want de jurk is lang genoeg. Ben je een koukleum of laat je niet graag je armen zien, draag er dan dit korte jasje op. Feestelijk maar toch gekleed.

jurk c/o BonPrix | blazer c/o BonPrix alternatief | clutch BonPrix | panty Ulla Popken | hakken New Look wide fit

[showad block=36]

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

3 Comments

  • Jeanet 20 December 2015 12:08

    Je ziet er geweldig uit..heel erg mooi!

  • Debbie 16 December 2015 14:39

    Fliet flieuw, staat je prachtig! Die kleur roze vind ik echt geweldig, mooi jurkje!

Leave a Reply