web analytics

Als het om mode gaat, heb ik zeker een extraordinary personality, matching als altijd!

Zo ontzettend extraordinary ben ik nu ook weer niet, maar ik weet wel wat ik wil. En wat ik niet wil trouwens ook. Ik shop eigenlijk nooit setjes, meestal koop ik losse items. In mijn hoofd zie ik dan een outfit voor me en meestal klopt dat wel. Op die manier mix ik vaak nieuwe items met spullen die ik al heel lang heb. Fashion recycling!


extraordinairy personality

extraordinairy personality


Groen is een kleur die ik steeds meer waardeer en wat ik op dit moment ook erg mooi vind. Al hou ik absoluut niet van alle kleuren groen. Als echt ekstertje viel mijn blik op deze groene sneakers. Als je me al een tijdje volgt weet je dat ik een haat-liefde verhouding heb met sneakers, maar mijn voornemen is om ze vaker te dragen.

[otw_shortcode_quote border=”bordered” border_style=”bordered”]The difference between ordinary and extraordinary is that little extra[/otw_shortcode_quote]

De kleur van het jaar 2017 was greenery, een andere toon maar even goed groen. Het staat voor een nieuwe start, verfrissing en levendig. Het nastreven van persoonlijke passie en vitaliteit. Misschien ben ik daarom zo enthousiast over groen, het voelt alsof er een verandering aan zit te komen. En dat voelt goed! Het sluit goed aan bij hoe ik me voel.


extraordinairy personality

extraordinairy personality


Het verboden woord in fashion is toch wel comfortabel, denk ik. Dat kan mij weinig schelen, want ik vind dat zo belangrijk, dat mijn kleding lekker zit. Als het niet goed voelt, hoe kun je dat dan ook uitstralen? Dit is zo’n look waar je me in tegen kunt komen, casual en comfortabel, precies zoals ik het leuk vind. De broek is van een leer-look materiaal gemaakt met stretch. Het heeft ook een werkje erin, waardoor het niet plastic overkomt. De achterkant is gemaakt van een Punto-materiaal, een stevige tricot stof en zit dus, je raad het al, heerlijk!

Deze tregging is maat 46, want het stretcht goed en ik hou van een aangesloten broek. De taille hoogte is trouwens normaal, en valt achter zelfs iets hoger (zelfs met mijn bilpartij). De blazer is een oudje en is zo’n klassieker en ook deze zit lekker. Dit is een ongevoerde blazer, gemaakt van een stretch tricot met jacquard geweven pied-de-poule. Eronder draag ik het shirt, extraordinairy personality die ik kocht onder het kopje Shop Your Shape en is maat XL! Ik draag fishnet sokjes bij de sneakers omdat ik blote enkeltjes zo.. bloot vind!

 

 

blazer Verpass c/o 44&more
t-shirt zara
broek c/o Happy Size [shop hier]
sneakers Nike
hoed New Yorker
sokken Calzedonia

 

 

 • greenery: color of the year 2017

kleur van 2017

volg je me al op instagram?

 

banner

3 Responses

 1. sammie

  Ik heb zelf niet olijf groene all starts gekocht, groen is goed 😀 Vind je sneakers heel gaaf, lekker knallend!

  Reply
 2. Hanneke

  Wat een leuke outfit Josine‼️ En waar is die leuke houten trap?.. super gaaf….

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: