Wanneer de lente in aantocht is, krijg ik zin in lichte kleuren

Het is bijna lente en dan heb ik zin om naar buiten te gaan, ik ben toe aan zon! Ook draag ik dan meer kleur, pasteltinten zijn dan een goed begin. Het combineert goed met jeans.


colorful cardigan colorful cardigan


Dit vest is net even anders dan een standaard vest, doordat het ongelijke lengtes heeft aan de onderkant. Lichte kleuren als deze draag ik niet vaak, maar ik vind het wel heel erg mooi. Omdat het nogal liefelijk bij mij staat, combineer ik het met een stoere distressed denim, een spijkerbroek met gaten er in.

– LIVE, LAUGH, LOVE –

Ik heb een passie voor goede jeans en altijd op zoek naar originele modellen. Deze wassing vind ik geweldig, ik hou van de gaten die er in zitten. De rest is vrij simpel gewassen, subtiel waardoor het niet ordinair wordt. Sommige mensen zijn verbaasd dat ik werkelijk heb betaald voor kledingstuk met gaten er in, maar ik hou daar nu eenmaal van.


colorful cardigan

colorful cardigan


Op de foto’s draag ik het vest in maat 44-46. Ik heb expres het vest niet te wijd genomen, want dat maakt onnodig pompeus. Kies echt je eigen maat bij zulke vesten, je hoeft je tenslotte niet te verstoppen. Het vest is verkrijgbaar tot maat 52-54. De top die ik draag kocht ik erbij, ik vind de kleur zo mooi. Dit is een XXL. De jeans is van H&M+ collectie en kocht ik al even geleden.

cardigan c/o Miss Etam
top Miss Etam
jeans H&M+
pumps Hugo Boss

8 Responses

 1. PatriciaKleijn

  Super leuk vest, ik vind het alleen jammer dat miss etam best wel prijzig is. Ik ben een nieuwe volger en ik hoop een hoop dingen van je te leren op fashion gebied

  Reply
  • admin

   Hi Patricia, welkom op theBiggerBlog! Bedankt voor je compliment. Tja, dan eventjes de sale afwachten? Je kunt me altijd een privé bericht sturen als je iets wilt weten op mode gebied ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply
  • admin

   Thankx Whitley, vest is te koop bij Miss Etam ♥ theBiggerBlog – Josine

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.