cold shoulder

cold shoulder

De perfecte combinatie, zwart kant en de cold shoulder look

Tijdens mijn trip naar Liverpool kon ik het niet laten om toch iets te kopen. Dit was natuurlijk niet de bedoeling, aangezien ik mee doe aan de 40Days40Outfits challenge. Toch is het niet helemaal mislukt, ik heb echt goed nagedacht voor ik iets kocht, me ontzettend ingehouden en bedacht of ik dit echt wilde hebben. Ik zie dit als iets positiefs, uiteindelijk is het een personal challenge en normaliter koop ik gewoon wat ik wil. En vertrouw me, er was heel veel wat ik wilde hebben! Hierboven zie je trouwens een fashion vlog van mijn outfit, klik op play.


cold shoulder


De cold shoulder is de absolute musthave van dit moment, maar ook straks helemaal hot in het najaar. Of zal ik zeggen, helemaal cool want ik weet nog niet hoe ik dit draag als het kouder wordt. Voor nu ben ik in ieder geval heel blij met mijn top. Deze nazomer, want het is tenslotte al September, komt goed uit. Meestal draag ik geen wijdere tops, want ik wil mijn taille niet verhullen. Deze top vond ik zo leuk, daarvoor wil ik best de fashion regels even voor verbuigen of negeren, mee eens?


cold shoulder

cold shoulder


Zwart kant is heel vrouwelijk maar kans soms ook een beetje te netjes staan bij mij, dus daarom draag ik dit op een jeans. Niet zo maar eentje, deze fijne zware denim is helemaal bewerkt. De broek is me te lang, ik draag normaal 32”. Ik besloot de een brede omslag te maken en flinke hakken. Dit zijn weliswaar meer verjaardagsschoenen maar ik vind ze zo gaaf dat ik ze soms gewoon draag. Dit schattige tasje kreeg ik op de  Curve Fashion Festival, hello goodie bag!


cold shoulder

top Topsy Curvy
jeans Zizzi c/o Navabi
schoenen Shop My Closet
tasje c/o tCFF
nagellak Rimmel London

 

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

4 Comments

Leave a Reply