chiffon in herfstkleuren [outfit]

chiffon in herfstkleuren [outfit]

Het mooiste seizoen van het jaar, wat elk bos omtovert met de meest prachtige herfstkleuren. Een herfst outfit mét baby bump

Elk seizoen heeft zo zijn charme, maar de herfst is toch echt wel de allermooiste van allemaal. Hoe de natuur veranderd van kleur is magisch! Tijdens een bezoek aan ons oude stadje Dordrecht besloten we langs het Weizigt Park te wandelen en maakten we deze foto’s. De chiffon jurk danste in de wind en past perfect bij alle herfstkleuren.

Een jurk als deze zou ik niet zo snel kiezen, maar het model en de print spraken me aan. Eenmaal aangetrokken was ik verkocht, door het te combineren met stoere laarzen en een ceintuur om de taille te verhogen wordt het meer mijn style. Leuk om te zien is hoe anderen het dragen, zoals Els Sprenkeling, een collega blogger dat ook deed.

Normaal heb ik nooit zoveel moeite met het aanschaffen van nieuwe kleding. Toch heb ik niet veel zwangerschapskleding gekocht, op broeken na want die zitten gewoonweg niet lekker meer. Als het aankomt op tops en jurkjes, dan pas ik een flinke portie shop your shape toe. Op deze manier kan ik dus nieuwe kleding kopen, die ik na mijn zwangerschap nog steeds aan kan. Wel zo praktisch toch?

chiffon in herfstkleuren
chiffon in herfstkleuren
chiffon in herfstkleuren

Deze jurk is van de reguliere collectie van H&M, die steeds vaker verkrijgbaar is tot maat 50. Hopelijk betekent dat er binnenkort geen aparte plus afdeling meer is, met verkeerde maten en rare verhoudingen? De jurk is maat 48 en past me perfect, ook op de schouders en mouwen, waar ik meestal moeite mee heb bij H&M. Door de baby bump draag ik de taille van de jurk iets hoger, met een smal ceintuurtje. In de jurk zit een voering jurkje die tot op de knie valt (en lekker synthetisch is).

Hoe tof zijn de Western laarzen? Deze kocht ik onlangs in een boetiekje in Hoofddorp, helemaal van leer, in de uitverkoop en ze gingen dicht. Een groter wonder in schoenenland bestaat er volgens mij niet! Wat een mazzel, ik kon ze dus niet weerstaan. Men zegt wel dat je eigenlijk tijdens je zwangerschap geen nieuwe schoenen moet kopen, maar ik deed het toch en wat ben ik er blij mee! Onderaan de pagina lees je waar ik alle items vandaan heb.

Els Sprenkeling, of zoals ik haar vaak noem Miss Print draagt vaak zulke jurken. Lange jurken in mooie prints. Deze jurk deed me dan ook direct aan haar denken en wat zie ik, we hebben inderdaad beide de jurk! Volg Els op instagram om haar outfits te zien.

jurk H&M
laarzen boetiekje in Hoofddorp
panty socks ‘nmore
ceintuur action

chiffon in herfstkleuren
Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

1 Comment

Leave a Reply