Oh jee, een bekentenis & camo in Amsterdam

Vorige week had ik een afspraak in Amsterdam, wat is het toch een leuke stad! Dit is zo’n outfit die ik heel graag draag, comfortabel zit en helemaal on trend. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden?


camo zara plus size


Ik ging er samen met mijn broer heen en vroeg hem meteen even een paar blog foto’s te maken van mijn camo look, ze zijn dus iets anders dan je gewend bent. Leuk toch? Variëren moet je leren! Oké, ik moet je iets bekennen: ik shop echt nooit bij Zara. Lang geleden wel eens geweest, of met een vriendin mee maar ik kon er steeds niet slagen Jullie kennen me, ik ben een pro shopper! Toen mijn vriendinnetje vorige week hierheen wilde probeerde ik het nog een keertje; shop you shape!


camo


Het modebeeld laat veel wijde items zien, oversized en lang. Ook heeft Zara onlangs een maat XXL ingevoerd, die (soms) te vinden is. Persoonlijk vind ik oversized me niet altijd flatteren, maar het is wel handig als ik een ruimere maat nodig heb! Na een rondje door de winkel had ik een flinke stapel om te passen, waarvan bepaalde items zelfs goed zaten! Zoals deze top, die eigenlijk een oversized shirt is maar ik gewoon draag als lange top.


camo camo


Dit shirt is een maat XL en is verkrijgbaar in drie kleuren. De geribde tricot tekent wel maar daarom is het een perfecte top voor onder een jasje. De glans is helemaal fashion, ik ben er zo blij mee. Ik draag het op een high waist skinny jeans waar ik gaten in heb gemaakt (ja zelf!) met een camo jasje, van vorig jaar. De touwtjes in de taille creëert meer taille, zo is het jasje iets minder lomp.


camo camocamo


De tas matcht perfect. Ondanks m’n shopverbod kon ik deze niet weerstaan, erg he? De open schoentjes kocht ik in Frankrijk op de markt (ja samen met die rode van vorige keer). Deze zitten als pantoffeltjes en ik vind de kleur zo mooi! Op het jasje heb ik een paar pins gedaan, helemaal in en zo cute. Een gebakken ei, hoe leuk!

jacket Primark (old)
top Zara
jeans Yours Clothing
shoes market
bag Primark
pins Ali Express

 

3 Responses

  1. Rochella

    Ik vind dit echt een heerlijke outfit. Dat jasje probeer ik ook echt te dragen in het weekend. Doordeweeks kan het helaas niet.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You cannot copy content of this page

%d bloggers like this: