burn out & pinstripes

burn out & pinstripes

Leopard burn out & pinstripes, uitkijkend over de hele wereld!

Eigenlijk ben ik heel saai, ik hou nu eenmaal van matchen! Toen ik van het weekend foto’s wilde maken wist ik nog niet welke look precies. Gezien mijn gebrek aan concentratie kan ik niet altijd alles goed op een rijtje zetten. Dus ik greep het één en bedacht er het ander bij, en voila. Soms gaat het zo (en vaak ook niet, haha).


burn out burn outburn out


Het was begin dit jaar dat ik op de beurs was en de nieuwe collectie van Adia aan het bekijken was. Eén van de items waar ik op slag verliefd op was, was deze top. Een burn out top, met kol en lange wijde mouwen in prachtig donkerblauw. Door het effect van de stof krijgt het zo’n chique uitstraling. Burn out is een techniek waarbij een deel van de stof wordt weggebrand en een deel blijft zitten. In het Duits wordt het ook wel ausbrenner genoemd. Hierdoor ontstaat er dus een leuke schakering in de stof. Ik ben dol op deze techniek!

“it’s better to burn out than fade away”

De nette top is prachtig met een wijde pantalon, maar voor mij iets te netjes. Dus ik combineer het met jeans, maar wel een simpele deze keer. Een jeans die ik al een tijd heb en heerlijk zit, een simpele blauwe wassing dus lekker neutraal. Erbij draag ik dit gilet, wat ik al heel lang in mijn kast heb hangen en eigelijk te weinig draag. Het accentueert iets teveel mijn brede heupen, maar ik besloot bij deze look dat het me niks kon schelen. En dan mijn laarsjes, met parels, mijn favoriet! Het was liefde op eerste gezicht, dat begrijp je.


burn out burn out burn out


Het nieuwe seizoen geeft me volop inspiratie. Alle Fashion Week filmpjes, alle nieuwe collecties. Als het om mode gaat vind ik het eigenlijk niet eens zo erg dat de zomer al voorbij is, of althans dat warme weer. Ik heb wel zin in dat fijne seizoen, waarbij de bladeren vallen van de bomen en de kaarsjes thuis weer aan kunnen. Ik word er blij van.

 

 

top c/o Adia
gilet Asos curve (oud)
jeans October
laarsjes Primark
tasje Wibra
pet H&M

Josine
welkom op theBiggerBlog; een plussize fashion blog met een liefde voor eerlijke beauty producten. Een eeuwige lust naar reizen en recentelijk toegevoegd de perikelen als plussize mama

You May Also Like

Leave a Reply